Jag sket på mig!

Idag hade jag filmkväll hos min Häst med Grisen. Vi såg The Conjuring för att vara redo för 2an när den har premiär. Jag sket på mig vid vissa tillfällen i filmen, fast jag har sett den innan. Jag är väldigt spänd på 2an!

När jag skulle gå hem från Hästen och kom innanför min port så var dörren till det lilla förrådet under trappan helt öppen, och den är, och ska alltid vara låst, så jag var rädd att där skulle stå någon rånare/våldtäckare/mördare/lodis/knarkare där i mörkret. Jag försökte gå så snabbt jag kunde upp för alla 3 trapporna i mina flip flops och ju mer jag tänkte på vad som kunde vara bakom mig, desto mer rädd och andfådd blev jag. Då sket jag lite till. Men där var såklart ingen efter mig.

När jag sen kom innanför dörren så borstade jag mina tänder och tvättade mig, sedan gick jag in sovrummet och såg nånting som fick mig att skita ännu mer i byxan än jag redan gjort!

Just den sorten av spindlar är det äckligaste jag vet! Jag försökte visa den för katterna så att dom skulle äta upp den men dom fattade inte. Sedan skrämde Honeybooboo den så den sprang bak elementet och jag kunde inte se den efter det. Jag rös i hela kroppen och visste knappt var jag skulle bli av men gick och hämtade mina skor. Sedan försökte jag hitta spindeln och peta fram den med en flugsmällare men den ville inte komma fram. Till slut fick jag ge upp fast jag ville att den skulle dö! Jag satte katterna på nattvakt.

På något vis fick jag sedan för mig att den satt på mig, fast jag hade varit en bra bit från elementet när den försvann. Jag tog av alla mina kläder och ändå kändes det som att den var överallt! Men det var den inte. Sen trodde jag att den satt i håret, men det gjorde den inte heller. Så jag gav till slut upp det också och la mig i sängen, men lämnade en lampa tänd för att jag skulle kunna se sen om den satt på väggen. Jag började skriva på detta inlägget och efter en stund så tittade jag mot elementet. Då såg jag att spindeln kröp där! Jag kallade snabbt på förstärkning (katterna) och Honeybooboo var först på plats. Jag petade ner spindeln på golvet med flugsmällaren och hon började leka med den. Emellanåt försökte hon tugga lite på den, men fick aldrig in den i munnen. Efter en stunds lek och nosande så var det precis som att hon blev rädd för spindeln och backade in under en stol. Hon betedde sig som att hon blivit biten av den. Eller kanske bara fått spindelväv på nosen. Men då kom iaf Disco fram och blev nyfiken. Tyvärr så tittade han bara på den och nosade lite. Och när den gick rakt in i honom så satt han bara kvar. Dom brukar vara jätteduktiga på att jaga, men till slut fick jag döda spindeln själv. Då åt Disco upp den. Slutet gott, allting gott! Nu ska jag sova. God natt!

 

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer