Jag trillade ner i ett hål


Vi hade en bra kväll igår tills jag trillade ner i ett hål!

Jag och systern var i Buccoo Sunday school (grisen ville inte följa med) och åt under tiden ett steelband spelade. Sen var det DJs för hela slanten, och de spelade bra musik! Soca, reggae, hiphop, dancehall osv. Det enda problemet är att de aldrig kan spela en hel låt! De spelar max en minut av varje låt, sen ska det snackas i micken och sen byts låten. Tycker man då om en låt som spelas så kan det vara väldigt irriterade! 😝 Men vi hade för det mesta kul ändå.

När vi skulle hem valde vi att bli avsläppta vid huvudgatan. Man ska inte säga till folk var man bor eller hur länge man ska stanna på Tobago. Det har vi fått klara direktioner om flera ggr. Förra gången vi var här så fick vi höra från folk som bor på ön att vi skulle vara försiktiga när vi var ute osv. Men de säger samtidigt att det är en väldigt safe island så det är lite dubbla budskap. Men vi ser till att vara försiktiga iaf!

Det jag skulle komma till var iaf att när vi gick från taxin hem till oss så kom det en bil bakom som saktade ner när den närmade sig. Sen stannade den bredvid oss och vi tänkte att det skulle kunna vara en knäppskalle så vi var beredda på det värsta.

Jag gick upp på trottoaren och killen frågade om vi ville ha skjuts. Vi tackade vänligt men bestämt nej samtidigt som jag tittade åt killens håll i en millisekund. Då passade jag på att trilla ner i ett hål som jag inte sett i mörkret! Jag skrapade upp hela skenbenet och insidan av handen lite och slog låret väldigt hårt i trottoarkanten.

Det gjorde riktigt ont och blodet började rinna direkt från skenbenet ner i skon. Men jag försökte att inte tänka på det sista biten hem.

När vi kommit in var det bara att försöka tvätta såren och få det att sluta blöda och sätta på plåster, det blev som två ganska djupa hål i benet som det rann ifrån.

Det är så typiskt att just jag skulle trilla ner i det hålet. Sånt händer verkligen bara mig 😂

Idag gör det lite ont när jag är uppe och går, men det känns ändå ganska ok. Jag kan dock tänka mig att det kommer göra riktigt ont sen när jag ska bada 😬

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

mirayhawat
mirayhawat,
men gud!!!!! krya på dig
nouw.com/mirayhawat
tessbjork
tessbjork,
Haha ja så knäppt! 😂 Tack, det är mycket bättre nu
nouw.com/tessbjork