Jag vet inte...

Här har jag legat nerbäddad sen lite efter nio.

Med tanke på hur trött och sleten jag är så känns det riktigt lyxigt faktiskt.

Energin är verkligen helt borta! Jag har inte gjort nånting idag mer än laga mat och hämtat ett paket till katterna (bara mat).

Jag känner mig helt matt, orkeslös och likgiltig. Samtidigt så känner jag mig nästan gråtfärdig. Jag vet inte vad det är med mig, men ingenting känns roligt.

Kanske känner jag såhär för att det är höst, mörkt och ruggigt. Det har varit riktigt skitväder idag. Spöregn, storm och kallt. Eller så känner jag såhär för att jag har så sjukt ont i ryggen, det vill verkligen inte ge med sig. Eller för att jag kanske håller på att bli sjuk. Jag har haft ont i halsen, varit snorig och frossig hela dagen. Jag är alltid på dåligt humör innan jag blir sjuk.

Eller så känner jag såhär för att jag i princip vantrivs på jobbet. Det är inte så illa att jag har ångest innan jag ska dit, men det gör det definitivt svårare att gå upp på morgonen.

Jag försöker verkligen bita ihop och se positivt på allt, och jag är jätteglad för att jag har något att göra om dagarna. Men jag vill bara krypa ur mitt eget skinn när jag är där. Jag tycker så illa om det just nu. Jag klarar inte av att bara sitta ner och göra samma sak hela tiden. Det är jättejobbigt! Jag måste få lära mig något nytt eller göra något annat för att trivas. Samtidigt så vet jag att det inte är lönt att lära mig något annat eftersom det är säsongsjobb och snart kommer ta slut.

Usch, jag vill bara bli av med den här känslan!

Nånting måste hända. Nånting som får mig på andra tankar. Nånting som gör mig glad.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,
Hoppas det känns bättre imorgon. Ennatts sömn kan göra underverk. Sov gott
nouw.com/ulvelotta
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Låter tufft fina du! Att inte trivas på jobbet är ju oerhört jobbigt, det tar ju på ens krafter, sen att det blivit höst och vädret som det är, så blir det väl lättare att bli nere och trött. Får jag fråga vad som gör att du inte trivs? Du kan skicka privat till mig om du vill! Hoppas det blir bättre snart! kram <3
nouw.com/angelicaelversson