Jag vill bara bli av med det!


Hej på er!

Igår kväll var jag så trött så jag orkade inte ta mig från schäslongen till sängen så jag somnade i den och vaknade halv nio när katterna försökte få liv i mig. De brukar väcka mig nån gång mitt i natten när jag sover i tv-rummet men det gjorde de inte inatt.

Sen jag vaknade har det inte hänt så mycket. Jag har myst med katterna, käkat frukost (macka med scrambled eggs) och sett ett avsnitt av Eagles.

Det är ganska fint väder idag också, men bara 9 grader. Igår var det dubbelt så varmt!

Idag tänkte jag rensa ut allt, och jag menar verkligen allt, som jag inte använder från mina garderober. Jag vill bara bli av med det! Jag har alldeles för mycket kläder och vill helt enkelt minska mängden och sälja allt, jag behöver pengarna. Och skulle det bli några pengar över så vill jag även köpa något nytt som jag verkligen behöver 😊 Jag vet inte hur många gånger jag har rensat ut redan, men det finns alltid mer att ta bort 😄

Igår blev det en stadspromenad i vårkvällen förbi Naturum med Ellen. Det var så skönt ute! Och alla träden blommade och luktade så gott 😍 Träffade även på ett ankpar som var väldigt pratsugna.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Härligt att göra en ordentlig rensning, skulle verkligen behöva det jag också! :'D <3
nouw.com/emmaengstrom
tessbjork
tessbjork,
Ja verkligen!
nouw.com/tessbjork