Jobb? 

Jag söker många jobb. Jag söker i hela Skåne eftersom det knappt inte finns några jobb att söka här i Kristianstad. Mest blir det i Malmö för där är flest jobb som skulle kunna passa mig. Tyvärr är det ingen som ens vill ha mig på intervju.

Hade det inte varit för min handled så hade det säkert inte varit svårt att få ett jobb. Då hade det inte varit några problem att jobba på t.e.x. en fabrik eller liknade tyngre jobb. Men det går ju inte nu. Jag hade inte velat jobba på ett sånt ställe igen, men jag hade kunnat göra det medans jag hittade en intressant utbildning eller sökte annat jobb.

Förra veckan bestämde jag mig istället för att söka volontärarbete. De var intresserade av folk som ville va dekoratör på retroavdelningen på Erikshjälpen, och folk som bakar på Röda Korset så jag sökte dom två. Det ger ju inga pengar, men det är bra att ha nånting att göra om dagarna och det är nått bra som jag kan sätta på mitt CV.

Idag ringde dom från röda korset och ville att jag skulle komma dit imorgon för att prata om hur jag kan hjälpa till. Det ska bli skönt att iaf få göra nånting nån dag i veckan, om dom nu vill ha mig där vill säga

Nu sitter jag i soffan och tittar på tv och myser med Honeybooboo Förhoppningsvis blir det en inte alltför sen natt..

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer