Kalabalik på morsdag


Igår firade vi såklart mamma. Bara en stund innan vi skulle bege oss bestämde jag att jag skulle ta med mina katter dit. De har aldrig varit där innan men tanken är att de eventuellt ska bo där när jag är på semester så de behöver träna. Dock så ska dom i så fall bo med Ellens katt Snäckan också så de behöver träna på att vara tillammans alla tre också innan vi sätter dom i päronen hus.

Iallafall, vi packade in mina katter i bilen och åkte till päronen som tar ca en kvart. Boobie var inte nöjd. Hon "sjöng" hela vägen dit och det gjorde att Disco också hängde på, så ingen tyst stund i bilen. De behöver nog vänja sig vid att åka bil också. Bara en liten stund innan vi var framme så hade Disco bajsat i sin låda. Så jag släppte fort ut katterna när vi kom innanför dörren, de sprang direkt ner i källaren, och sen städade jag av Discos låda. Disco började klättra på allt direkt där nere och Boobie var mest gömd men kom fram när jag kallade på henne.

Medans vi åt mat där uppe så fick de roa sig själva där nere. Hur visste mamma att jag craveat köttbullar och mos innan i veckan? Det blev två matlådor och en påse med köttbullar att ta med hem.

Efter maten tittade vi till katterna och tog med dem upp. De gick och utforskade en stund men sprang sen ner igen. Efter ett tag hördes något nerifrån och jag gick dit. Där ser jag att Boobie har hoppat in i den öppna spisen och lyckats klättra en bit uppför skorstenen 😂 Så jag plockar ner henne och ser sen att jag är helt svart på mina händer. Boobie är ju helsvart själv så man kunde inte se att hon var skitig. Men jag tog in henne på toa och trodde att jag skulle kunna spola av henne i handfatet, hon älskar ju när man klappar henne med blöta händer. Men jag insåg snabbt att hon var alldeles för sotig för att bli ren i handfatet och tog då in stackaren i tvättstugan där vi har en dusch. Det tyckte hon inte om! Jag började spola av henne och hon kämpade och kämpade för att komma loss och lyckades till slut. Golvet blev helt svart, hon var dränkt, jag var helt blöt och fick kalla på Ellen för att hjälpa till. Så vi fångade in Booban igen, jag höll henne och Ellen spolade vatten. Stackaren ville bara loss och kämpade så mycket men vi lyckades till slut få henne ren, bäddade in henne i en handduk och sen tyckte hon nog ändå att det var ganska mysigt att få torka i famnen. Ellen tog hand om henne medans jag städade upp allt svart på golvet och i duschen. Sen sprang Boobie in under en fåtölj och låg där väldigt länge. Så synd om henne 😭 Första gången hon kommer dit så ska hon få ett sånt hemskt minne 😭

Vi fikade iallafall sen och Disco var uppe några rundor och snokade. När Boobie till slut tagit sig ur sitt gömställe så bar jag upp henne också och resten av kvällen verkade båda nästan känna sig som hemma där.

När vi skulle hem var det dock samma visa igen. Mycket skrik och Boobie hyperventilerade. Men så fort vi kommit hem så var hon helt som vanligt igen!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
ser så mumsigt ut!
nouw.com/malinhardstahl
tessbjork
tessbjork,
Ja det var det! 😊
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men hallå! Två matlådor betyder ju utan tvekan att du kan skicka över en till mig 😉 KRAM hjärtat <33
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Självklart gör jag det Matilda! 😉
nouw.com/tessbjork