Kanins födelsedag

I onsdags fyllde vår jordhästsbrors tjej (som är eldkanin) år. På morgonen skrev vi grattis till henne och tvingade i princip den stackars kaninen att bjuda hem oss på kvällen. Det var kanske inte ens något hon ville själv(?). Sedan hade även pappa metalltiger och mamma trähäst bjudit in sig.

Jag och min häst stack till stan på förmiddagen. Eftersom det faktiskt inte blev så mycket shoppat på Väla i söndags, så fick vi shoppa lite till.

Jag är nästan aldrig i Kristianstad och shoppar, jag tycker inte om det av någon anledning. Jag bor ungefär en kvart från K-town om man går dit. Men jag åker hellre iväg, tex till Väla eller Emporia. Men i onsdags var det faktiskt helt ok för där var inte så mycket folk.

Precis som alla andra gånger (eftersom jag inte är där så ofta) så hade det hänt något nytt där. Det hade kommit nya affärer och några hade flyttat.

Jag köpte ett par grejer på Cubus o några grejer på H&M, men ändå hade jag 111kr kvar efteråt på mina bonuscheckar. Dom tar aldrig slut!

Efter stan drog vi snabbt hem sen åkte vi med päronen till kanins födelsedag.

Vi åt världens bästa grillat, drack ett par snapsar och vitt vin med Sprite. Dom andra spelade poker. Jag valde att avstå för jag visste att jag skulle vinna, och ville ge någon annan chansen. Självklart var det pappa tiger som vann istället!

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer