Karlshamn

I lördags var det dags för utgång. Jag, min bättre hälft och fårahästen hade bestämt oss för att sticka till Karlshamn. För att lyxa till det lite så bokade vi in oss på port hotell i staden.

Vi anlände till hotellet vid 17.30 och blev bemötta av en trevlig man med tysk brytning. Vi betalade för natten och fick vars ett incheckningschoklad.

Sen checkade vi ut, för att sedan checka in igen och få mer choklad. Detta gjorde vi ungefär 5ggr.

Rummet var fint, och det var himla trevligt att vi hade vars en säng och slapp dela. Jag tycker inte om att dela säng med andra, jag har så svårt att sova då.

Vi satte oss ner och vilade lite, sen gick vi bort till City Gross för att köpa blannevann och tilltugg. När vi gick förbi chokladen så såg jag marabou kvikk lunch som jag aldrig smakat, och blev sugen på det och fast jag inte trodde att det skulle vara gott, så jag köpte det. Sen gick vi tillbaka till hotellet och lämnade grejerna.

Efter det åt vi en fin och exklusiv middag hos Ronald Mcdonald, och tog en sväng med bilen inne i city.

Sen började förfesten! Den var lite avslagen på något vis, vi var inte så taggade som vi borde varit. Jag hade ju varit taggad på detta hela veckan, men inte när det väl var dags tydligen. Kvikk chokladet var jävligt gott dock! Jag och min häst drack först vin och sprite, men för att komma igång lite fick vi till slut dricka några vodkashots.

Sen var det dags att gå mot Sliver! Klockan var mycket som vanligt, men det var nästan lika bra för när vi kom dit så var det inte jättekul.

Nästan alla såg ut att vara runt 18 bast, det var svinvarmt på dansgolvet, jag kunde knappt röra mig utan att det rann svett över hela kroppen, och vi hade 3st stalkers efter oss. Så fort vi förflyttade oss så flyttade dom också. Den ena dansade bredvid oss hela tiden och hade dom största tuppögon jag nånsin sett, och han slutade inte titta på oss med dom. Det skulle kunna varit för att jag var så svettig och han hade kanske slagit vad om när jag skulle tuppa av av vätskeförlust.

Den andra killen förflyttade sig utanför dansgolvet när vi flyttade oss. Sedan satte han sig på någon av stolarna och glodde. Han var faktiskt snygg! Han var liten och kort (jag älskar killar som är mindre än mig) och hade jeans och nån sån där old school träningsjacka på sig. Men det bästa med honom var ändå hans frisyr! Han hade rakat sitt hår men ändå lämnat en ca 2cm lång lugg, sexigt!

Den tredje killen svärmade runt min häst hela tiden, och DET gillade inte denna tigern! Hästen är MIN! Jag började med att använda min killerblick som kan sätta skräck i dom flesta, men killen verkade inte märka av den. Då hotade jag honom istället och sa att om han inte lämnade min systerhäst ifred så skulle han verkligen få smaka på min vrede! Han skrattade mig rakt i ansiktet och fortsatte dansa runt hästen. Då kunde jag inte mesa längre. Helt plötsligt såg alla runtomkring vad som var på väg att hända så dom skingrade sig, DJn slutade spela och där mitt på golvet stod jag och den där killen. Alla började skrika; "Fight, fight, fight!" Killen hann inte ens fatta vad som pågick förrän han fick ett knytnävsslag rakt på näsan och ett i magen Sen låg han på golvet och blodet rann ur näsan på honom. Troligtvis knäckte jag hans näsa. Alla började jubla och lyfte upp mig över sina huvuden som om jag precis stage dive:at. Jag är alltid häftig, men såhär häftig har jag aldrig varit!

Men på 2 röda var det roliga slut och jag och mitt crew blev utkastade av vakterna. Utanför stod ambulans och den skadade killen var på väg in i den.

Vi började gå mot hotellet och väl där så plockade vi på oss av kaffe/te/frukt/kakbuffén som dom har dygnet runt. Vi tog upp det på rummet och krängde det i oss, och vid 3 la vi oss.

Vid 5 vaknade jag av att jag troligtvis snarkade till en gång riktigt högt Sedan fick jag värmeslag och var tvungen att öppna fönstret. Efter ett tag somnade jag igen och vaknade vid 7. Då var alla vakna. Vid 8 gick vi ner och åt frukost. Och klockan 9 var det dags att åka hem för fårahästen hade en tid att passa.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer