Kattens dag och Kattpost


Visste ni att det är kattens dag idag? Det visste inte jag förrän min mamma skickade en video om det på messenger idag. Så varje första advent är kattens dag tydligen!

Och så passande då att jag tänkte göra ett inlägg om mina katters present de fick igår just idag! 😊

I fredags hämtade jag ett litet paket från kattpost.se som mina katter skulle få.

Kattpost är en prenumerationsbox med naturliga råvaror och inga konstiga tillsatser, ibland finns det ekologiska produkter i lådan och även produkter som är bra för miljön.

Jag ville se vad man kan få i en låda innan jag bestämmer om mina katter ska få en prenumeration, så jag beställde en mini singelbox.

Katterna verkade väldigt nöjda. Booban gick direkt och lade sig i lådan som den lilla boxen med grejerna låg i, typiskt henne! 😂

När jag plockat ut alla grejer så tog Disco snabbt den ena leksaken i munnen och lade sig på mattan med den och gosade in sig och bet i den. Efter en stund ville Boobie också vara med, men hon bet bara äta i snöret hela tiden 😁 Dom gillade de andra två leksakerna också.

Trixies chicken cubes är en av deras favoriter, så det var dom såklart också nöjda med 😊 Och är katterna nöjda, så är jag nöjd! 😃Det andra ätbara har dom inte smakat på än.

Det verkar vara en bra box!
Har någon av era katter fått testa denna boxen?
Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
men såå söta katter 😍
nouw.com/eswensson
tessbjork
tessbjork,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hade faktiskt ingen aning! Grattis till alla katter då =) Kram <33
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Inte jag heller 🤣
nouw.com/tessbjork
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Alltså jag dör vad gulliga dina kissar är!! Hade magen aning om att det var kattens dag, men då ska jag genast pallra mig till kattskafferiet och hälla upp lite sheba till mina kissar här hemma haha!😍
nouw.com/vägentillfriheten
tessbjork
tessbjork,
Haha ja dom har sina stunder 😄 Jag hae heller aldrig hört något om det innan, men kattens dag har tydligen funnits sen 1985 eller liknande 🤣 Då blev dom säkert glada om dom fick Sheba 😊
nouw.com/tessbjork