Keesy och smutsig lägenhet


Trötta hälsningar!

Har ni en bra påsk där hemma? Här i Milano har vi det jättebra!

Det tog dock sin lilla tid att ta sig till vår lägenhet inatt/morse. Bussen från flygplatsen i Bergamo till Milano gick inte förrän 3.40 inatt, och tog ca en timme att åka. Vi försökte sova lite under tiden men busschauffören körde som en galning så det gick knappt att sova och var minst sagt en bumpy ride 😄

När vi hoppat av bussen vid centralen så gick vi mot ett ställe som heter Keesy för att få nycklarna till vårt airbnb boende. Jag har aldrig hört talas om ett sånt ställe innan men det är ett så himla bra och smidigt sätt för båda parter, om man tex kommer så sent som vi gjorde. Uthyraren låser in sin nyckel i ett av alla facken på Keesy och sen kommer gästen och hämtar ut den genom att scanna ID och uppge personinfo i en dator. Då öppnas facket med nyckeln i och sen är det klart! Vi fick dock stanna och ladda våra telefoner för att kunna Google mapa oss till lägenheten efteråt. Vi hade inget batteri kvar någon av oss så det tog sin lilla tid.

Vi fick lite problem med att komma in i huset, nyckeln passade men gick inte att vrida om, och vi förstod inte förrän efter en kvart att vi var på fel sida av vägen. Vi var på nr 2 och skulle till nr 1 😂 (skyller på att vi var rejält trötta).

Vi är nöjda med lägenheten. Den är fin och ligger bra, vi har en affär bara ca 50m härifrån. Skönt med varsitt rum att sova på och varsitt badrum, men det var faktiskt väldigt smutsigt här. Bl.a så blir våra fötter helt svarta undertill av att gå lite på golvet! Det kommer vi definitivt skriva om i vårt omdöme om stället. Vi har städat lite själva här, men här är bara en sopborste så det blir ju inte helt rent.

Klockan hann bli 7 igår morse innan jag kunde kasta mig i sängen, och trots att jag var så trött så tog det ett bra tag innan jag kunde somna. Plus att jag vaknat av att jag frusit som f-n, och av varenda ljud här. Folk som ringde på porttelfonerna i huset, en hund som skällde i huset, alla som pratade på gatan utanför (det är sjukt lyhört här!), och folk som började borra och greja tidigt idag i nån av lägenheterna bredvid.

Vi hade ställt klockan på 10 idag men vaknade innan. Käkade lite frukost och tog det väldigt lugnt, funderade ut vad vi skulle göra idag, grejade med lite annat och sen bokade vi tågbiljetter till Cinque Terre på tisdag! 😍 Efter det har vi bara varit ute och spatserat i det fina vädret, men mer om det kommer i ett annat inlägg.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Haha klart det ska komma med lite problem liksom.. :'D Ha det nu så otroligt bra vännen! <3
nouw.com/emmaengstrom
tessbjork
tessbjork,
Haha ja precis! 😄 Tack!
nouw.com/tessbjork