Klarblå himmel och skrynkliga läppar


Hej på er!

Ännu en morgon (ca 1 1/2 timme) har spenderats i sängen. Jag har legat och klappat på katterna och läst lite bloggar.

Jag vaknade upp till en klarblå himmel även idag! Igår hade vi 15 (kanske t.o.m mer) grader, och även om det blåste väldigt mycket så var vinden helt ljummen. Det är nog första dagen det här året som vinden inte har varit kall. Jag satt ungefär en timme på balkongen och njöt. Jag bor inte långt från motorvägen så jag hör egentligen bilarna som far förbi hela tiden, men det enda jag kunde höra igår var fågelkvitter. Det går faktiskt att stänga av ljudet av trafiken och koncentrera sig på alla andra fina ljud runtomkring.

Igår var det annars ganska lugnt. Jag föreslog bio på kvällen men ingen nappade. Folk skulle fixa i sitt hem och var fredagströtta så jag poppade lite popcorn och såg en serie istället. Men jag kunde inte äta popcornen, mina läppar blev så himla skrynkliga av saltet och sved nästan direkt. Jag tror det berodde på att jag varit i solen innan på dagen. Min läppar tål inte solen ibland.

Idag tänkte jag ändå sätta mig en stund på balkongen 😊 Och kanske även baka något senare. Ikväll vet jag fortfarande inte vad som händer, vi har inte bestämt något än.

Hoppas ni får en fin lördag iallafall och att ni har lika soligt som jag har!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Vilken himmel! Njut av vädret <3
nouw.com/celinelundqvists
tessbjork
tessbjork,
Ja underbart! Det gjorde jag verkligen 😊
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad underbart med klarblå himmel!! Man kan ju liksom inte bli annat än glad när man ser det!! STOR KRAM hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Nej precis!! 😊
nouw.com/tessbjork