Knäbäckshusen och La Cucina

Efter att ha städat upp fågelresterna i onsdags, så var det dags för mig, min häst och en annan häst att åka till Knäbäckshusen. Vi tänkte mest gå rundor på stranden och lite sånt.

Vädret var inte det bästa. Det var ganska kallt och blåsigt och på vägen dit började det regna.

När vi kom fram så valde vi att stanna i bilen tills det värsta regnet var över, sedan gick vi vägen genom den lilla lilla byn mot havet. Då började det ösregna! Vi fick gå in i kapellet och äta vår mat vi hade med oss istället

Jag hade faktiskt en regnponcho med mig som jag använt en gång innan i hela mitt liv. Det var också i knäbäckshusen förra året. Då åskade det.

När det börjat dugga lite lätt istället så gick vi ner till stranden mot Stens huvud. Det blåste och började regna lite mer. När vi var framme vid stens huvud så ville vi gå på stenarna längs med havet och ut på spetsen.

Det var lite farligt för en klumpig person som mig att gå på väldigt hala stenar, med en fortfarande lite havererad fot men det gick bra! Efter ett tag valde kompishästen att stanna och vi andra gick vidare. Vi gick och gick men den där spetsen kom aldrig, stranden blev bara längre och längre istället. Så vi valde att gå hela vägen tillbaka till bilen.

Vi hade fullt med sand i strumporna och skorna så vi fick börja med att tömma dom. Sen cruisade vi rundor lite med bilen.

Först var vi inom Cake cowboy och tittade på all choklad Det fanns så många ovanliga smaker och varianter så man visste knappt var man skulle titta. Vi köpte faktiskt inget, men jag hade nog kunnat äta allt som fanns där inne.

Sedan åkte vi vidare till Vitemölla och tittade lite på alla fina hus, på badhotellet och lite på stranden.

Efter det åkte vi till Åhus och köpte glass!

Några timmar senare hade samma gäng + fårhästen ett bord bokat på La Cucinas uteservering.

Eftersom det regnade och det inte finns tak över hela uteserveringen så fick vi klämma in oss på ytterkanten av ett långbord under taket.

Jag kom knappt emellan så att jag kunde sätta mig på min stol för där var 2 värmare på båda sidorna om stolen och folk bakom som satt väldigt nära.

Men efter en del knixande kom jag till slut emellan för att sätta mig. Jag kunde bara inte sitta rakt med stolen p.g.a. värmarna

Dom andra åt räkfrossa och jag åt en räksallad för att jag var sugen på sallad och för att slippa skala räkor Min mat var god förutom att jag hade en stor plastbit i den.

När vi hade ätit började vi av någon anledning ta fula selfies.

 

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer