Komplement smyckeslådor


När jag började organisera i mina byrålådor (se HÄR) med SKUBB lådorna från IKEA så kom jag på att jag även ville ha något bättre för mina smycken. Just nu ligger de uppdelade i just SKUBBlådor i min byrå, men jag får ingen riktig översikt över vad jag har för att alla smycken ligger på varandra.

Men så såg jag KOMPLEMENT smyckeslådor på IKEA 👇 Jag tycker de är så fina! Jag älskar att de finns i många olika utformningar och passar olika behov. Färgen gillar jag också. Tycker också om att de inte har något "lock" så man bara lätt kan sticka ner handen i lådan och plocka det man vill ha på sig för dagen.

Mamma skulle köpt de här lådorna till mig när vi var på IKEA förra månaden. Jag kollade inte storleken på dem innan, jag bara antog att de skulle passa i min låda. Men jag hade fel! De är tyvärr lite för långa så de passar inte alls i mina lådor. Så tråkigt när jag hade hittat något som jag verkligen ville ha!


Jag har efter det letat igenom hela nätet (känns det som) för att hitta något liknande men jag hittar inget! Jag vill ha exakt likadana, fast lite kortare då. Jag vill inte ha någon mörk färg, ljusa måste de vara (helst den gråa färgen 👆 eller dov rosa kanske?), fack i olika storlekar (till både ringar, halsband, armband, klocka, örhängen och gärna solglasögon). Och jag vill inte ha något lock på, inte ens om det är genonskinligt. Jag vill som sagt bara kunna öppna lådan, sticka ner handen och plocka det jag vill ha.


Är det någon av er som vet var jag kan hitta något liknande de på bilderna utan att det kostar skjortan? Ge mig gärna tips!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Nej vad tråkigt att det var fel storlek! För dom är ju verkligen så snygga! Säg gärna till om du hittar något annat snyggt! =) Kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Ja visst är dom! Will do! 😊
nouw.com/tessbjork
celinelundqvists
celinelundqvists,
tessbjork
tessbjork,
Ja visst är det!
nouw.com/tessbjork