Kyckling i röd curry


Igår gjorde jag kyckling i röd curry. Så enkelt, så snabbt och framförallt; så gott! 😍 Det är säkert jättelätt att göra egen röd curry blandning men av någon anledning köper jag alltid Santa Marias, det är bara att göra exakt som det står på förpackningen. Jag brukar dock lägga i lite mer grönsaker än det står i receptet. Det blir mycket vätska så det är bara bra att dryga ut maträtten med ännu mer godsaker ☺️ Jag kan inte fatta att jag inte tyckte om röd curry för några år sen, nu älskar jag det och skulle kunna äta den här rätten minst en gång i veckan.

-

Godmorgon!

Idag sov jag faktiskt till 9.30, det var längesen det hände. Jag var så trött igår kväll och somnade i schäslongen. Den är inte skön att sova i men jag har sovit där hela natten 😂 Och jag har bara drömt knasigheter! Världen höll typ på att gå under. Himlen blev helt svart och röd, det regnade, solen var ändå framme och tittade man mot den så fick man skador på ögonen och såg jättekonstigt efteråt. Det kom gröna blixtar från himlen, hus rasade och blev översvämmade. Allt på en gång! Och jag drömde också om en del karaktärer i Trailer park boys. De skulle mitt i allt det här tumultet köpa vissa hus och byggnader för de ville bygga upp ett spa, haha! Drömmar är verkligen konstiga ibland 😂

Idag har jag inga speciella planer. Söka jobb bara och förbereda min rapport så jag kan skicka in den imorgon. Dammsuga måste jag också göra, katterna hade fight här igår kväll så det ligger tussar med hår överallt. Sen får vi se om det händer något roligt ikväll!

Vad ska ni göra idag? 


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Så gott det ser ut =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
tessbjork
tessbjork,
Ja det är supergott!
nouw.com/tessbjork
happyM
happyM,
Men muns vad gott, duktig du är!
nouw.com/happym
tessbjork
tessbjork,
Ja det är supergott! 😊
nouw.com/tessbjork