La Cucina och bio

I lördags skulle jag, min hästsyster, fårhästen och en annan häst äta på La cucina och sen gå på bio. Kompishästen hämtade mig och min bättre hälft, sen skulle vi möta upp fårhästen i stan. I vanlig ordning fick hästen vänta på mig och Elisif, och det i sin tur gjorde att fårhästen fick vänta på oss i kylan i stan.

Vi började med att gå och betala biobiljetterna. Tydligen var det bara jag som hade pengar/kort med mig, dom andra hade alla "glömt" sina. Så jag fick pröjsa allt!

Efter det gick vi till La cucina. Eftersom vi inte träffats allihop på ett tag så blev det ett jävla kackel så fort vi satt oss ner. Men självklart, eftersom hästar är bra på att prata, så var det dom 2 1/2 hästarna som gjorde det. Inte jag. Jag fick inte en syl i vädret. Dom satt och pladdrade på, och så fort jag ville säga något så avbröt nån av dom mig med sin historia. Sedan avbröt dom varandra hela tiden, så man fick ändå aldrig höra en hel historia.

Vi bestämde oss för att äta fondue och tog 2 smaker, en med peppar och en med timjan, rosmarin och vitlök. Tyvärr så va det inte så gott. Hade man haft sitt kött och sina grönsaker i pepparn så smakade det inte så mycket. Den andra smaken var godare, men ändå ingen höjdare. Det bästa var tillbehören, brödet, klyftpotatisen och såserna.

Det tog lite tid att tillaga och äta allt så vi fick bråttom iväg, jag betalade även den notan, sedan gick vi till Hemmakväll och spenderade mina sista pengar på GODIS! The horsepower group fortsatte hålla låda och jag började få huvudvärk... Dom hann precis avsluta sina samtal innan filmen började.

Vi såg Djungelboken i 3D. Jag hatar 3D glasögonen, dom är för breda så dom sitter nästan utanför öronen, och dom trycker på näsan så man får ont i huvudet. Men det var det värt för det var en bra film!

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer