Långsemester? Nej, bara Malmö över helgen


Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott.
Jag hade behövt sova lite till men är för pigg för att göra det.

Just nu ligger jag i Louises soffa i Malmö. Vi ska stanna här över helgen. Jag och Ellen åkte hit igår kväll och man kunde nästan trott att vi skulle på en långsemester med all den packningen vi hade med oss. Men det är ju äntligen dags för Big Slap idag med David Guetta, Armin Van Buuren, Nicky Romero, Timmy Trumpet, Vigiland osv, och jag har packat ner ca 10 outfits för jag kunde inte bestämma mig, haha!

Och sen hade vi med oss sprit, juicer, frukter och en balja för att kunna blanda mycket rum punch. Så det blandade vi igår, ställde Louises bil med olika förnödenheter utanför Pildammsparken där Big Slap kommer äga rum, käkade mat och catched up on varandras liv.

Dan kommer också hit och joinar senare idag. Big Slap börjar 12 men vi tänkte sticka dit så vi är där vid 16 när Vigiland spelar. Det är vårt mål iallafall, men det brukar aldrig riktigt bli som vi tänkt oss så vi får se när vi kommer dit, haha! En rolig kväll lär vi nog ha iallafall för det har vi alltid på Big Slap :) Nu tänkte jag gå upp väsnas lite så kanske dom andra också vaknar ;)

Vad ska ni hitta på idag?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer