Lista - Den här personen är jag


På jobbet: Jag är den som vill göra bra ifrån mig. Jag vill kunna allt och vara bland de bästa, jag tycker inte om att vara "medioker".

På festen: En av dem som sänker flest vodkashots kanske? 😂

I kompisgänget: Lyssnaren. Skulle vilja säga att jag är ganska hjälpsam och ställer upp för min kompisar också om de behöver hjälp med något.

På gymmet: Jag går aldrig på gym, jag tränar helst hemma där ingen ser mig 🙄

I bloggvärlden: Den okända..? 😄

I skolan: Jag var ganska duktig i låg, mellanstadie och på högstadiet men jag skolkade från nästan varje slöjdtimme på högstadiet. Och på gymnasiet gick det bara utför. Första året gick bra men sen skötte jag mig inte alls. Jag var på alla lektioner men jag gjorde inte det jag skulle. Jag lade bara energi på det jag hade lätt för, som språk och psykologi, och det andra brydde jag mig inte så mycket om. Proven klarade jag nästan alltid av i alla ämnen, men skulle det göras ett arbete eller liknande så sket jag i det. Jag gick ut med 18(!) IG. Det hjälpte ju liksom inte att vara godkänd på proven men inte göra resten.

Bland okänt folk: Den som observerar och känner av vad alla andra är för personer innan jag visar mitt jag.

På restaurang: Jag är den som aldrig kan bestämma mig när jag tittar på menyn. Jag måste alltid veta va de andra ska äta innan jag kan bestämma mig så jag inte blir avundsjuk på deras mat sen 😄 Och jag äter gärna en förrätt, hellre en förrätt än en efterrätt. Och troligtvis är jag också den som äter upp allt på tallriken.

I klädbutiken: Jag blir antingen helt lyrisk och plockar på mig massor av kläder, eller så köper jag inget alls för att jag har köpstopp pga att jag köpt för mycket innan 😄

I en okänd stad: Troligtvis den som inte hittar och går vilse trots att jag kollar google maps 🙈

På flygplanet: Oftast den som sover, eller jag försöker iaf sova så mycket det går så att flygningen inte känns så lång. Så jag pluggar i mina lurar och lyssnar på musik, tar fram min halsduk eller sjal och slänger över huvudet så ingen kan se mig och sen stänger jag ögonen. Eller så är jag den som sitter och kollar igenom flera filmer (beroende på hur lång flygning det är). Och jag är också alltid väldigt spänd på maten, det blir alltid en rolig överraskning vad man ska få för något 😂 Jag tycker dessutom nästan alltid att maten är god, är jag den enda?

I en relation: Jag har aldrig varit i en relation så jag vet faktiskt inte.

I hissen: Jag hälsar oftast på de andra i hissen. Sen håller jag mig på min kant och kanske tittar lite diskret på dom andra - vad de har för kläder, skor, frisyr osv 😊

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Kul att läsa lite mer om dig!
maddisenj.se