Lite mycket senaste veckan


Well hello!

Nu var det återigen längesen sist. Det har varit lite mycket för mig den senaste veckan.

Förra torsdagen jobbade jag och Ellen på vårt projekt, eller det är ju faktiskt tre projekt vi har men alla är lite kopplade till varandra. Även på fredagen jobbade vi.

På lördagen åkte vi hem till päronen där vi åt viltbiffar med potatismos. Jag hade katterna med mig och det gick sådär. Det var svårt att få in dom i sina lådor och på vägen dit bajsade Boobie i sin låda, och Disco kräkte i sin. Så det var dusch som gällde för dom när vi kom fram. Men sen var allt glömt och de sprang runt som vanligt. Boobie tycker ju dessutom om att duscha. Där stannade vi sen hela dagen och jag lämnade kvar katterna så att dom ska känna sig ännu lite mer bekväma där hemma.

Jag mådde fortfarande jätteskumt under de här dagarna - hade världens skallebank, var lite yr, mådde lite illa, var jättetrött, hade ont i halsen och bihålorna, och kände mig febrig men det var ingenting som bröt ut. Och det var heller ingenting som kändes hela tiden (bara huvudvärken).

I söndags och måndags jobbade jag och Ellen igen. Från torsdag till söndag var det mycket som strulade för oss så vi fick sitta och göra extraarbete. I måndags beställde vi även mat från Ko-San. Vi är inte så förtjusta i sushi egentligen, men den här gången ville vi faktiskt ha det så vi tog bland annat fyra California special och dom var riktigt goda faktiskt. Måste äta dom snart igen!

I tisdags var jag bara hemma. Jag tvättade och plockade undan i mitt hem som hunnit förfalla lite. På kvällen solade jag.

I onsdags tog jag bussen till päronen på morgonen. Ellen kom dit direkt efter jobbet så åt vi frukost där. Och sen blev det soppa och pannkakor till lunch. Mat är det enda jag tagit bild på de här dagarna, haha!

I torsdags jobbade jag och Ellen återigen. Hon bjöd på fajitas i salladsblad och när vi jobbat klart så solade vi.

Igår var jag och gjorde magnetröntgen på min handled i Hässleholm. Det ska bli intressant att se vad den visar sen, om det sitter några stygn kvar sen sista operationen eller inte. Efter det var jag på Maxi och handlade med mamma. Och när Ellen slutat jobba så var jag där hemma och spånade på lite saker tills det var dags att gå hem och lägga sig.

Idag firar jag min födelsedag med familjen eftersom jag inte kommer vara hemma på min faktiska födelsedag.

Och den här veckan har jag varit väldigt uppe i varv och haft svårt att sova men det känns som att allt börjar falla på plats igen så det är skönt! Nu ska jag försöka vara lite mer aktiv här i fortsättningen.

Hoppas ni har en bra helg!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer