Lite rikare men ändå irriterad

Hejsan!

Hur mår ni denna söndag? Jag mår bra. I morse sålde jag lite höganäs porslin genom blocket. Det är skönt med lite extra pengar! 😊

Men de var ju roliga som trodde att jag inte fattade vad de höll på med! De var 3 st. En kvinna, en dansk man och en annan kvinna från typ Sydamerika som de hade på besök och hon hade en stor blåtira 😔

De var övertrevliga hela högen, vilket för mig ger varningsflaggor direkt. Vi hade bestämt 500 kr. Kvinnan ville swisha men hade inte ens frågat innan om jag hade swish. Men det var helt ok för mig.

Sen sa hon att den appen inte funkade sist hon använde den, och "konstigt" nog gjorde den inte det nu heller. Hon skyllde på täckningen och det ena med andra och testade flera ggr men det gick inte. Jag började bli förbannad och det såg hon på mig. Jag är inte dum i huvudet! Jag ser rakt igenom dig och vad du försöker göra! Jag kan era tricks, jag har varit med om många som försökt luras när det gäller såna här grejer!

Till slut kollade killen bland sina pengar och hade 170 kr. Hon själv sa att hon hade 300. De frågade om det var ok. Jag sa ja fast jag kokade inombords. Jag bryr mig inte om de 30 kronorna som fattas, jag klarar mig utan. Men har vi sagt 500 så är det 500! Är man en ärlig människa så ser man till att ha cash istället om man vet att swishen inte funkat innan.

De sa att de skulle swisha de sista 30 kronorna till mig sen. "Ja vi får väl se om ni gör det", sa jag. Jag vet ju att de inte kommer göra det. Och jag skiter som sagt ändå i de 30 kronorna.

Jag tror nog att de flesta blir arga på sånt här, men jag känner mig nästan sårad och tar det personligt. Jag vet inte om det är för att jag är tiger och att lojalitet är så extremt viktigt för oss. Det blir som att de verkligen svikit mig fast vi inte ens känner varandra. De hade ju försökt lura vem som helst, inte bara mig.

Men jag är iaf ändå nöjd att jag fått lite extra pengar! 😊


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

annahss
annahss,
Så fult gjort av dom... Även om det "bara" är 30 kr så handlar det inte om det som du själv säger. Det är oärligt och fult gjort! Hoppas dom swishar pengarna <3
nouw.com/annahss
tessbjork
tessbjork,
Ja precis! Har varit med om så många som försökt med så dumma saker. En gång skulle jag sälja en matta till ett par i medelåldern. Vi hade bestämt pris och när de kommer så har helt plötsligt kvinnan inte hela summan för hon har använt en del av de pengarna till "en studentpresent". De föreslog att de skulle ta mattan med sig hem och sen komma med pengar senare i veckan när de hade vägarna förbi min stad 😂 När jag sa nej skulle de köra och ta ut pengar, men ville ändå ha mattan med sig och sa att de skulle komma med pengarna efter de tagit ut dem 😂 Då blev det nej igen och sen körde de och tog ut pengarna och gav dem till mig och fick sen mattan med sig hem. Folk skäms verkligen inte för nånting!
nouw.com/tessbjork
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det handlar om principen - det är jättefult gjort! Tur att du fick pengar till slut!
nouw.com/frökenrödlök
tessbjork
tessbjork,
Ja men exakt! Fattar inte att folk orkar försöka ens..!
nouw.com/tessbjork
Readthis
Readthis,
Såklart fult gjort, tror alltid de lär finnas människor till det där tyvärr..
nouw.com/readthis
tessbjork
tessbjork,
Mmm! Ja det kommer nog aldrig ifrån tyvärr..
nouw.com/tessbjork