Lugn dag, Aprilväder och obestämda planer


Goddagens!

Hur mår ni? Jag mår bra, känner mig pigg och utvilad idag!

Det har varit en lugn dag hittills. Jag vaknade vid 8 och har bara hängt in kläder i garderoberna, tvättat lite, tittat på tv och ätit frukost. Grönt te, knäckemackor och gröt med russin i. Vad brukar ni ha i er gröt? Jag har testat bär och sånt men jag tycker inte det är gott, russin funkar nog bäst för mig.


Jag undrar lite vad som hänt med vädret. Nu när vi är inne i Maj kom Aprilvädret. Igår var det extra konstigt. Det haglade stora isklumpar samtidigt som det åskade! Haglet täckte hela gräsmattan så det såg ut som snö. En halvtimme senare var det sol, och sen kom regnet! Dessutom är det kallt! Så kan vi inte ha det så här långt in på året!

Det har varit lite snack innan i veckan om att gå ut i Malmö idag, men jag tror inte det blir av. Jag känner faktiskt inte för det. Jag har varit inställd på det hela veckan även om jag inte varit helt pepp på det, men när Ellen sa igår att hon inte var säker på om hon ville så har jag nu ställt in mig på att det inte blir av. Och då blir det svårt att tagga till om det faktiskt skulle bli av ändå. Blir kanske bio istället för det har vi också pratat om.

Vad har ni för planer idag?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Min grabb åkte precis till sin pappa och jag ska snart in i duschen för att sedan bege mig iväg på öl hos min bästa vän 😊
nouw.com/jenniferofhbg
tessbjork
tessbjork,
Åh, trevligt! 😊
nouw.com/tessbjork
Hilma
Hilma,
Alltså håller verkligen med om att vädret helt tappat fattningen! Det känns supertrist verkligen! Hoppas det skärper till sig snart 😊
nouw.com/hilma
tessbjork
tessbjork,
Haha ja, helt galet!
nouw.com/tessbjork