Mall Of Scandinavia 

Det var himla smidigt att ta flyget från Kristianstad till Stockholm! 
När vi landat tog vi oss till centralen och låste in vår packning och åkte mot Mall Of Scandinavia. 

Vi strosade runt och kollade mest i inredningsbutiker. Jag var mest spänd på Ellos Home och H&M home. Där var jättemycket fint på H&M men jag köpte bara ett ljus därifrån ändå. Tyvärr blev jag lite besviken på Ellos. Jag hade hoppats på att det skulle vara mycket större, men det var väldigt litet. 

Vi åt middag på Vapiano, det är alltid så gott där

Sen kollade vi lite kläder också på H&M. Jag köpte tights, ett par svarta slitna jeans som jag tänkte ha på mig imorgon och en grå body. 

När vi kom ut därifrån var klockan runt 17.30 och vi hade jätteont i våra fötter. Sedan tog vi tåget tillbaka till centralen för att hämta våra väskor och åkte vidare med tunnelbanan till vårt hotell. 

Alltså alla sprang som myror i en myrstack där! Jag fick nästan panik av ett se det. Ett myller av människor där nere. Just av den anledningen är jag glad att jag bor i Kristianstad som är lite lugnare på det viset

Det här skåpet från Ellos har jag haft ögonen på ett tag och kommer köpa nån gång väldigt snart om det inte hinner ta slut. Jag tycker det är jättesnyggt

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer