Malmö

Så förra lördagen var det dags för oss kusintjejer + en kusinfru, att äntligen träffas allihop. Vi har pratat om detta sen April, och alla (utom jag då ) har varit upptagna med sina liv så vi kunde inte boka in det förrän nu. Tyvärr fick en av oss avboka i veckan men vi blev ett bra gäng ändå! Kanin, gris, råtta, häst och tiger.
Vi hade bestämt att vi Kristianstadbor skulle ta oss ner med tåget till kusin kanin i Malmö. Dom andra hade inte sett hennes nya lägenhet.

När vi anlänt så gick vi och handlade till middagen vi skulle tillaga. Vi köpte frukost till dagen efter också och lite annat att äta efter middagen Tyvärr har jag ingen bild på maten vi lagade, men jag har iaf  bild på receptet

Innan vi avnjöt vår måltid så skålade vi för farfar och faster Marie i himlen. Maten var svingod

Sen drack vi lite, åt chips och godis och tog igen allt vi missat sen vi sågs allihop senast (nästan ett år sen), och bestämde oss för att gå ut. Alla bättrade på sminket och bestämde vilka skor och jackor dom skulle ha på sig sen gick vi till Stortorget och gick in på Harrys.

Där hamnade vi först i baren sen gick vi och dansade. Jag var klädd i en skidoverall (nästan) och höll på att dö av svett direkt. Hästen fick snabbt en beundrare. En medelålders man med fluffigt hår som skröt om att hans företag hyrt hela stället innan på kvällen. När dom pratat klart så gick han till nästa tjej i gänget och sa samma sak. Under hela kvällen gick han till alla utom grisen. Han fattade nog att det inte var lönt, hon hade sin vildsvinspansar på sig Men vi var iallafall alla överens om att han förmodligen hade ätit rövhål samma dag, för han luktade ganska illa i munnen.

Råttan gick ner för att kissa och när hon kom tillbaka så sa hon att någon kräkt ner alla toaletterna Man tänkte ju direkt om det var hon själv...?

Alla tjejerna hade killar runt sig till höger och vänster. Jag hade däremot jättemycket plats runt mig, så jag kunde t.o.m. slänga med armarna och lägga till lite sparkar i min dans. Jag tror det såg riktigt häftigt ut. Sen kom en kille fram till mig och sa på engelska att jag var vacker. Jag tackade för det och dansade vidare.

Efter en stund behövde jag och hästen gå och kissa. Vi hoppades på att spyorna var borta. När vi kommit en bit i trappan, så tog killen som tyckte jag var vacker, tag i min arm och började svamla om något. Men jag hade ju inte tid med honom då så jag bad honom släppa mig och till slut gjorde han det. Där var många bås och toaletterna var rena! 

När jag var klar så stod den engelskspråkige mannen utanför och väntade på mig! Det fick mig bara att tänka på en kille som gjorde exakt samma sak när jag jobbade på Scan, som även hade många andra konstiga saker för sig. Då gick jag in igen så att jag var inne på toalettområdet, men ändå utanför båsen, och pratade med hästen samtidigt. Killen försvann och läget var lugnt.

Väl uppe fortsatte vi dansa och dricka lite i baren. Jag var så varm ett tag så jag gick till ett bord vid öppningen och satte mig där en stund. Då kom en kille som stått och tittat några trappsteg ovanför oss. Han babblade lite om ditten och datten sen frågade han om mitt nr. Jag sa att jag kunde ta hans nr istället. Han sa att då skulle jag aldrig höra av mig. "Man vet aldrig", sa jag. Men killen hade rätt. Jag har inte hört av mig.

När stället stängde gick grisen och råttan hem till kanin. Jag, kanin och hästen gick till max för att köpa mat, sen gick vi också hem och krängde. Sängen kallade efter det.

Det var en rolig lördagkväll och söndagsförmiddag innan vi sen åkte hem ️

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer