Malmö! Eller?

Under veckan som gick hade jag och min häst tänkt slå på stort och gå ut i Malmö på fredagen.

Vi frågade kusin kanin och en drak kompis som båda bor i malmö, och som vi inte träffat sen nyår, och en Trelleborg kanin som vi inte träffat på ett år (!), om vi skulle gå ut tillsammans.

Det ville dom allihop, men draken var inte säker på att hon kunde och kusin kanin var bjuden på middag så hon kunde inte ses förrän sen kväll. Så vi fick utesluta förfest i Malmö. Vi ville inte åka dit innan dom kunde möta upp, för att slippa spendera alla våra pengar på dyr sprit. Då blev det istället en förfest för 2 hos min horse.

Jag kom dit halvfärdig för att vi skulle hinna dricka tillsammans innan tåget. Vodkashots och lite äpplejuice att skölja ner med stod på menyn. Eftersom hästar gärna har händerna fulla, så hade min häst en shot i varje hand. När jag tog 1 shot, så tog hon 2. Det gick i en rasande fart!

Vi hade tänkt ta ett tåg vid 22.30, men var tvungna att kolla med vännerna först om dom kunde möta upp oss en timme senare. Draken kunde inte alls. Och dom andra fick vi inte svar från. Så då valde vi att vänta till nästa tåg som gick en timme senare. Vi hade redan köpt biljetter till tåget, och efter 00.20 skulle inte biljetten gälla längre.

Vi fortsatte dricka i samma tempo, och försökte samtidigt få med fler folk till Malmö, om det skulle va så att dom andra 2 inte kunde komma. Några sa nej, några sa ingenting alls och några var tveksamma. Vi försökte övertala alla men det gick sådär. En del tyckte att vi var lite sena med att fråga Under tiden vi höll på med det så missade vi tåg nr 2.

Till slut fick vi tag i Kusin kanin och bestämde att vi skulle ses runt 1.30 när det 3e tåget skulle anlända.

Sen är det mesta lite dimmigt. Vi försökte iaf ringa en taxi som skulle ta oss till stationen men dom hade inga bilar. Då frågade vi kompisar om dom skulle vilja köra oss till Malmö för det blev försent att ta sig till stationen. Det ville dom inte, det var visst lite försent för att fråga om det också Vi försökte verkligen med allt.

Spriten hade kickat in ordentligt på oss (vi hade bara ätit frukost) och det verkade inte som att vi skulle kunna ta oss till malmö.... Det gick inte fler tåg, bara buss. Och bussen skulle gå 2.10 och vara framme 3.55 så det var lönlöst..

Efter en stund fick hästen dra sig tillbaka och sa till mig att jag fick sköta meddelandet till kusin kanin om att vi inte kunde komma. Så då gjorde jag det, sen gick jag besviken hem till mitt. Detta hade vi ju sett fram emot hela veckan!

Jag var iaf smart nog att äta och dricka mjölk när jag kom hem så jag inte skulle må dåligt dagen efter.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer