Malmö väntar

Från gårdagens dimmiga promenad.

Hej på er!

Här blev det helt tomt igår och nästan helt tomt i tisdags också.

Jag har inte gjort så mycket de här dagarna egentligen. Mest bara lyssnat på musik, sökt jobb och grejat med alla mina bilder. Och jag hatar det! Telefonen är full på bilder och datorn är full. Jag kan inte ens föra över bilder genom datorn till min hårddisk. Jag har inte ens kunnat göra uppdateringar på datorn förrän igår när jag till slut tog tag i det och rensade bort lite grejer. Mitt wifi är så dåligt så jag kan inte föra över bilderna genom det till mitt moln. Jag får försöka göra det manuellt en dag. I molnet är det en jävla röra dessutom, så det har jag också försökt få någon ordning på, men eftersom datorn är så full så tar det jääättelång tid! Så kontentan av detta är iaf att jag måste skaffa minne till min lilla dator väldigt snart. Det är så tråkigt med sånt här! Jag har bilder överallt just nu istället för på bara ett ställe.

Annars har jag även sovit, blev så trött igår så jag tog en nap på ett par timmar 🙈 Och på kvällen var jag ute och gick med systern.

Idag ska jag till Malmö med syster. Tanken var att vi skulle dit nån gång efter 11 men vet inte hur dags det blir nu då systern måste jobba över. Vi ska till Emporia en sväng och sen ska vi till kusinen och hennes sambo, som är på semester, och vattna deras blommor. Sen sätter vi oss kanske på en uteservering. Får se hur det blir! 😊

Vad gör ni idag?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Angelica,
Vad kul med Emporia 😃
angelicawahlin.se
tessbjork
tessbjork,
Ja, det är bra shopping där 😊
nouw.com/tessbjork