Middag på Steakhouse och ett besök på Sweden Rock


Igår sken solen och det var varmt. Jag låg och solade några timmar på balkongen, och lyckades även få till ett par powernaps där ute. Det är verkligen en av de bästa sakerna som finns! Ingen sömn är mer avslappnande än den man får i solen!

På kvällen vankades det middag på Steakhouse med Ellen och Dan. Vi har ätit på Steakhouse några gånger innan, men det är många år sen. Ett par gånger har maten varit god och ett par gånger har den varit mindre god så vi slutade gå dit. Men idag ville vi ge det en chans till, och hade siktet inställt på 3 rätter.

Vi började med en XL-starter. Flottigt värre och sjukt mycket mat men vi lyckades äta upp nästan allt. Det smakade helt okej men blev lite mycket till slut eftersom allt var friterat. Det tog ett tag innan vi beställde in huvudrätterna. Dan åt en hamburgare och jag och Ellen åt varsin laxsallad. Laxen smakade verkligen ingenting! Även fast vi hade citron på den så var den helt smaklös, det fanns inte ens salt och peppar på den! Dressingen smakade ingenting och salladen var dränkt i olja! Annars var grönsakerna och brödet gott. Sen gav vi oss faktiskt på marängsviss till efterrätt. Vi var egentligen redan väldigt mätta och hade det inte varit för att de stängde 22 så hade vi nog väntat lite till med att äta den. Men den var faktiskt inte heller god! Bananen hade blivit lite för mogen och glassen och chokladsåsen var ingen höjdare. Så där kommer vi inte äta igen, men kanske dricka lite drinkar för de såg väldigt goda ut!

Dan frågade mig om jag ville följa med honom, Martin och Daniel till Sweden Rock efter middagen (Ellen skulle jobba). Det där är ingen musik jag brukar lyssna på men tyckte ändå det kunde vara kul att glo på folk så jag sa ja och var hemma lite snabbt och bytte om sen åkte vi dit. Daniels kompis hade bjudit in till en fest i en trädgård där han hade sin husvagn så vi satt där ett tag innan vi gick in på området. Några biljetter hade vi inte så vi fick hålla oss ute vid matvagnarna och marknadsstånden. Jag och Dan var nyktra men de andra var lite berusade. Vi hamnade till slut på campingen och där började det spåra. Martin hittade sin granne där inne så vi följde med henne och hennes kompisar till en fest de hade i ett stort partytält. Tyvärr så spårade det ännu mer där och det blev mycket bråk. Så onödigt! Vid 3 åkte vi hem och jag kunde tyvärr inte somna förrän vid 6.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Men så gott det ser ut!
Ha en underbar dag, kram
nouw.com/hannaemmy
tessbjork
tessbjork,
Ja, synd att det inte var så gott bara 😝
nouw.com/tessbjork
MissJohansson
MissJohansson,
Men vad roligt, det låter verkligen som en underbar dag vännen! Stor kram! <3
nouw.com/missjohansson
tessbjork
tessbjork,
Ja det var det 😊
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså HUR J*KLA gott så inte det ut?? MUMS MUMS MUMS ju!!! kram finaste <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Ja! Synd att det inte var så gott som det såg ut.
nouw.com/tessbjork
celinelundqvists
celinelundqvists,
Alltså all den där maten <33 Mums!
nouw.com/celinelundqvists
tessbjork
tessbjork,
Ja synd att det inte var så gott som det såg ut!
nouw.com/tessbjork
emmysofie
emmysofie,
Hoppas ni hade det bäst!
nouw.com/emmysofie
tessbjork
tessbjork,
Ja det var en bra kväll! 😊
nouw.com/tessbjork
alvaalinnea
alvaalinnea,
men gud så gott de där såg ut!!!!!
nouw.com/alvaalinnea
tessbjork
tessbjork,
Ja synd att det inte var så gott.
nouw.com/tessbjork
Paulina,
Låter som en bra dag☀️ Maten såg god ut! 😋
paulinageidenmark.devote.se
tessbjork
tessbjork,
Ja synd att den inte var så god som den såg ut.
nouw.com/tessbjork
amandalarssons
amandalarssons,
Åh vad gott 😍 min syster är på Sweden rock 😀
nouw.com/amandalarssons
tessbjork
tessbjork,
Ja det såg gott ut iallafall men smakade inte så gott. Va kul, hoppas hon hade roligt!
nouw.com/tessbjork