Midsommar 2018


Hej på er!

Hade ni en bra midsommarafton igår? Det hade jag även om den var väldigt lugn.

Jag och systern åkte till maxi och inhandlade lite midsommarmat på dagen, och sen sågs vi på kvällen hemma hos henne. Eftersom vi inte äter sill så brukar vi äta vår mammas köttbullar på midsommar, men nu hade vi inga köttbullar så det fick bli grillad kyckling istället. Men det gick lika bra det!

Vi tog ett par snapsar till maten, lyssnade på musik, åt glass och jordgubbar, och var lite inne på att gå ut.

Vi visste att Babel i Malmö hade öppet men det kändes lite jobbigt att åka dit för de stänger klockan 4 och tåget går inte hem igen förrän 6.30. Och vi var väldigt trötta egentligen. Så vi tittade på ställen lite närmre men de verkade ha helt stängt eller stänga lite för tidigt så vi stannade faktiskt bara hemma. Och vid ett var vi så trötta ändå så jag gick hem till mitt, bäddade rent och sen slocknade jag vid två.

Ändå är jag sjukt trött idag! Det känns som att jag skulle behöva ta en hel dag till att bara sova! Men det går inte idag, för snart måste jag göra mig klar för att åka till kusinbarnets kalas i Vinslöv. Jag vet inte riktigt hur jag ska orka med det, men det får lösa sig helt enkelt!

Vad ska ni göra idag?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Grillad kyckling är ju såå gott! <3
nouw.com/emmaengstrom
tessbjork
tessbjork,
Ja visst är det! 😀
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuuu så himla gott det ser ut!! MUMS <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Ja det var det 😊
nouw.com/tessbjork