Midsommar

I fredags bestämde jag och hästen oss i sista stund vad vi skulle göra. Vi hade 2 val. Antingen en kväll i spritens tecken och förmodligen utan mat, eller en lite lugnare tillställning med all mat man kan tänka sig. Valet var egentligen inte så svårt. Självklart valde vi det sistnämnda!

Tillställningen var midsommarfirande och födelsedagsfirande i ett, och höll till hos vår kusinhäst, hennes man (också häst) den svarta hingsten, och deras 9åriga födelsedagsgris (som faktiskt också är gris).

Vi valde att komma på kvällen när dom redan ätit midsommarmaten. Men det var istället dags för bakelser, tårta, kanelbullar och vaniljhjärtan Eftersom jag och min häst inte ätit något på hela dagen så blev det mycket av det söta.

Sedan ville den svarta hingsten bjuda på en drink som han var väldigt stolt över. Det var ett stort glas han blandade i, och jag såg att han hällde ungefär hälften sprit och hälften av annan alkoholfri dricka. Drinken var god och det tog inte lång tid förrän jag faktiskt kände mig full. När jag hade druckit upp ville han bjuda på en till men jag tackade nej och höll mig till vatten. Vi snackade och tramsade några timmar ute på deras american porch och tittade på när grisen lekte med sina presenter, sen skulle hingsten grilla korv. Vi åt det med stekt potatis och hingsten blandade då en till drink till mig. Då hade jag nyktrat till igen. När jag ätit upp min första portion mat så tog hingsten min tallrik och lassade upp 2 korvar och resten av den stora tallriken full med potatis. Han tyckte att jag såg så mager ut och behövde äta upp mig lite. Jag åt upp allt, det var inga problem! Sedan kom den stora godisskålen fram och jag åt upp större delen av den och såg mig om efter mer. Sen kom det stora åskovädret och efter det åkte jag och min häst hem.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer