Min måndag

Godkväll!


Här har det ekat tomt idag. Jag har mest legat i soffan, sett på min nya favoritserie och tyckt synd om mig själv 😝 Sovit har jag också gjort! 

Vid 18.30 gick jag och systern först till Elgiganten där jag skulle köpa en ljudkabel. Vi kollade på lite annat också och då råkade vi vara där lite väl länge så vi blev nästan utslängda 😂 Det är inte första gången vi går i vår egna lilla värld, glömmer bort tiden och till slut nästan blir utkastade 😁

Sen gick vi till Mio och kollade lite, men hittade inget intressant. Jag behövde gå till Willys också så vi gick dit och handlade, sen hem.

Systern hade varit hos mamma och pappa innan idag och då fick hon kycklingpaj till oss som mamma gjort idag. Så det och sallad åt jag när jag kom hem. Och tur var väl det för mina ben var helt konstiga några gånger på Mio och Willys. De blev jättesvaga och jag orkade knappt lyfta dom. Jag hade bara ätit frukost idag så antar att det var därför. Jag brukar inte bli sån om jag inte ätit på hela dagen men gissar på att det är röda veckans fel. Nu kollar jag på en film.

Hur har din dag varit?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer