Min tid på Scan - Det roliga

Jag tänkte skriva om min tid på Scan. Om vad som var roligt och om varför jag emellanåt, och till slut inte trivdes alls. Jag kommer dela upp det i många inlägg för det blir en väldigt lång text annars. Jag börjar med det som var roligt.

Jag var 20 år när jag först började på Scan. Min morbror, som jobbar där, fixade in mig. Jag jobbade en sommar på en avdelning jag tyckte var ganska tråkig. Men det var ju bara över sommaren så jag stod ut. Jag blev sedan erbjuden jobb på en annan avdelning innan jul. Det var en månads jobb. Det var roligare jobb där men inte så roliga människor.

Jag hade inte hittat något annat jobb innan det var dags för sommarjobb så jag fick jobb igen på Scan och fick välja mellan två packningsavdelningar. Jag gjorde helt rätt val måste jag säga 😄

Jag var till en början nästan lite rädd för alla på den nya avdelningen. Alla hade väldigt speciella personligheter och kunde bli arga och skrika på varandra till höger och vänster och de hade en speciell "fabriksjargong". Men jag växte mig in i det och jag måste säga att jobba där tuffade nog till mig en hel del.

Jag lyckades hitta lite kompisar på min avdelning, bland annat min drak kompis som jag umgås med ibland fortfarande. Det var en rolig tid. Jag och draken var "bästisar" och vi hittade sedan fler kompisar på en annan avdelning. Vi hade jättekul ihop och festade mycket tillsammans, både fredagar och lördagar.

Jag fick förlängt några månader efter sommaren, och tänkte dra därifrån efter det. Jag hade aldrig kunnat ana att jag faktiskt skulle bli kvar, genom upp och nedgångar, i 10 år.

Nedgångarna får ni läsa om i de andra inläggen. Kanske kommer det ett redan ikväll.


En sovande Teresa på jobbet efter festande på juldagen, och en vaken på min 22-års fest då en del folk från Scan var med på festen och livet lekte!

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer