Mina senaste köp


Förra veckan var jag lite desperat efter nånting att ha på mig på Big Slap under helgen, så i torsdags åkte jag och Ellen till C4 gallerian. Jag provade en massa kläder inne på H&M men jag tyckte inte att nånting satt som det skulle på mig, så några kläder blev det inte köpt den dagen. Men jag köpte lite smycken och hittade mitt favorit torrshampo från Batiste med kokosdoft som typ inte finns nånstans längre (vet inte om det ska utgå eller något).

I fredags var vi inne i stan en runda för att försöka hitta kläder där. Jag provade kläder på H&M även där men det var inte mycket som kändes rätt där heller. Jag provade en svart kjol i en mindre storlek, som jag också provat dagen innan, och den funkade faktiskt så jag köpte den och tänkte att jag säkert skulle hitta nån topp hemma att ha till. Jag provade lite på Gina Tricot också men inget satt rätt där heller. Så jag kom bara hem med kjolen, en duschtvål och parfym från Body Shop, och ett par solglasögon från Åhléns. Alla mina andra solglasögon har blivit deformerade och sitter helt snett på mig så jag behövde verkligen ett par nya!

Det slutade dock med att jag aldrig hade den där kjolen på mig på Big Slap. Jag hade en klänning som jag köpte för många år sen som jag aldrig använt innan. Men jag använde iallafall smyckena, solglasögonen och parfymen den dagen :)


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

chanelleersoz
chanelleersoz,
Vissa dagar är det verkligen så att ingenting sitter som det ska, hatar det! Skönt att du kunde ha klänningen 😊
nouw.com/chanelleersoz
tessbjork
tessbjork,
Ja samma här, så störigt!
nouw.com/tessbjork
Idamida
Idamida,
Älskar Bodyshops Shea! 😃 <3
nouw.com/idamida
tessbjork
tessbjork,
Jag också! 😊
nouw.com/tessbjork
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh Batiste är verkligen en storfavvis hos mig, LOVE IT! <3
nouw.com/emmaengstrom
tessbjork
tessbjork,
Ja det är det bästa torrshampot jag vet! 😊
nouw.com/tessbjork
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Så fina smycken, verkligen! Hoppas du hade kul på Big slap 💕
nouw.com/josefinnorberg
tessbjork
tessbjork,
Tack! Det hade jag 😊
nouw.com/tessbjork