Mitt egna tips funkar inte


I mitt inlägg om 12 fördelar med grönt te så gav jag ett tips som jag aldrig själv testat. Tipset var att doppa två bomullspads i grönt te som man sen ska lägga på ögonen i 15 minuter för att få bort svullnad och mörka ringar kring ögonen. Jag har nu testat det här 3 gånger.Första gången hade jag inte tid med 15 minuter så jag hade nog padsen halva tiden på ögonen och märkte ingen skillnad, kanske inte så konstigt?

Andra gången hade jag nog för lite av teet. Jag använder löste och det går att använda flera ggr, men nu hade jag nog använt det några gånger redan så där var nog inte så mycket smak kvar i min tesil. Jag hade iallafall bomullspadsen på ögonen i 15 minuter men märkte ingen skillnad då heller.

Tredje gången hade jag helt nytt te och bomullspadsen låg 15 minuter på ögonen, men jag såg återigen ingen skillnad!

Så det här funkar nog inte. Iallafall inte på mig. Jag hade verkligen hoppats på en quickfix mot svullna ögon och mörka ringar så det var synd. Jag vet inte om det spelar någon roll vad det är för sorts grönt te man har. Mitt är som sagt löste och heter Long Jing tror jag. Är det nån av er läsare som har testat göra det här nån gång? Funkar det för er?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

LadyInaa
LadyInaa,
Din mugg asså! ♥
nouw.com/ladyinaa
tessbjork
tessbjork,
Ja visst är den fin! Hade suktat så länge efter muggarna, tallrikarna och skålarna i den här serien på Rusta innan jag till slut slog till!
nouw.com/tessbjork
Netti Starby,
Vad tråkigt att det inte fynkade och jag har aldrig testat det. Kramis
starbys.se
tessbjork
tessbjork,
Ja det var lite synd!
nouw.com/tessbjork
Emma Engström,
Har verkligen aldrig hört detta tidigare, men så roligt! :'D Tråkigt att det kanske inte fungerade, annars hade det ju varit toppen! KRAM
nouw.com/emmaengstrom
tessbjork
tessbjork,
Ja det var synd! Men det funkar kanske på någon annan 😊
nouw.com/tessbjork