Morgondagens planer

Godkväll!


Idag har jag kollat på serien #hashtag på svtplay, som är en svensk dramaserie inspirerad av händelserna kring instagramupploppen 2012 i Göteborg. Det är korta avsnitt och 8st av dem så det gick snabbt att kolla igenom. Men serien var ganska bra faktiskt!


Sen satt jag faktiskt ute på balkongen en stund, det blåste mycket men som tur var åt rätt håll. Så inte in på balkongen. Sen tog jag en dusch och var på Maxi med mamma innan vi sen åkte på kinesisk akupunktur. Jag har känt av lite pollen i veckan så han gav mig en behandling för det. Jag vet att han hjälpt andra med att få bukt med det så det blir nog bra 😊 Nu har jag parkerat mig i min schäslong med Disco. Ska fixa något att äta snart.


Imorgon ska jag till läkaren i Malmö. Det är på arbetsförmedlingens begäran. Det ska fixas ett läkarutlåtande om vad jag klarar av med min handled och inte. Ska bli intressant att se vad han säger om läkningen osv. Jag har inte varit där på över ett år nu. Min häst ska köra dit och sen ska vi hälsa på kusin kanin som bor i Malmö så det blir nog en trevlig tripp 😊


Ha en fortsatt trevlig kväll!

Vacker bild på kvällens solnedgång

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Matildafritz
Matildafritz,
Vilken vacker himmel!
nouw.com/matildafritz
tessbjork
tessbjork,
Ja det var väldigt fint idag 😊
nouw.com/tessbjork