Mormorbesök, Naturgott och Eko

Igår var jag, min häst och mamma häst hos mormor tupp i Norje. Vi åkte dit för att jag och hästen skulle putsa hennes fönster. Vi fick tyvärr putsa några ute eftersom vissa fönster inte går att öppna. Det var kallt som faen! ️❄️ Men det gick bra, trots köldskador. Som tack fick vi 500kr och ett mål mat. Så gott!  
Senare kom även moster tupp. Hon hade med sig en hund som hon passade till några vänner. Han hette Ollie och var så söt, trots hans stora underbett
På väg hem körde vi inom Naturgott i Bromölla som är så himla bra. Vi hade inte så lång tid där inne som vi hade velat, för dom skulle stänga. Men jag lyckades plocka på mig lite ändå. 
Sen åkte vi vidare till Eko i Fjälkinge. Där köpte jag mattor till min balkong. Det var dessutom 30% på alla mattor så det blev ju himla bra! Jag har varit utan mattor jättelänge (mina katter förstörde dom andra jag hade) och det är så kallt på golvet där nu Det blev 2 olika mönster och två av varje för att kunna täcka hela golvet. Jag köpte även julkort till förmån för SOS Barnbyar.
Snygga va? Senare på kvällen kom hästen hem till mig. Hon hade frågat innan om vi skulle hitta på nått. Jag sa ja, men att hon inte fick somna (i vanlig ordning) för då var det inte lönt.  Hon klarade sig ett par timmar sen låg hon avtuppad på soffan Hon vaknade till lite ibland och sa några ord, sen somnade hon igen. . .  

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer