Mormortime, fått ny resväska och tacos


Igår morse hämtade mamma upp mig för att sen åka vidare till mormor i Norje. Vi var inom Maxi för att köpa lunch till oss och även lite andra grejer till mormor. Det var väldigt dimmigt ute just då. Jag satt och pratade med mormor medans mamma putsade hennes fönster. Sen åt vi vår lunch och efter det blev det helt plötsligt soligt och supervarmt så jag och mormor satte oss där ute under tiden mamma gjorde klart hennes fönster. Emellanåt rullade det snabbt in konstiga små dimmoln från havet och då blev det kallt! Lika snabbt var de förbi igen och värmen kom tillbaka. Vi fikade i solen och sen var det dags för oss att åka igen.


På hemvägen var vi inom Eko. Jag ville se om de hade nån bra matta till balkongen men det fanns ingen i min smak där heller. Sen var vi på Maxi igen. Mamma skulle handla till sig själv den gången. Och efter det hämtade vi ett paket till mig. I paketet fanns min nya kabinväska från Antler som Ryanair skickat till mig eftersom min väska gick sönder när vi flög med dem sist. Den var ganska stor jämfört med min gamla men får hoppas att den passar de flesta resebolags mått ändå.

Till middag blev det tacos. Jag har inte ätit det på sjukt länge så det var väldigt gott! Och sen avslutades kvällen med en fin solnedgång från fönstret och lite tv innan jag väldigt trött slängde mig i sängen vid 23.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

ebbanordqvist
ebbanordqvist,
åh tacos!! Lika gott varje gång! kram
nouw.com/ebbanordqvist
tessbjork
tessbjork,
Ja visst är det! 😊
nouw.com/tessbjork
Frida,
Ja det är riktigt fint här 😊
Vilken mysig dag och gott med tacos! Norje, är det Norje nere vid Karlshamn? Brukar vara där första veckan i Juni då Sweden Rock är 😃
fridachristina.com
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuu vad fantastiskt! Nu vet jag vad jag vill äta ikväll i alla fall, hihih! KRAM hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Ja, så gott!
nouw.com/tessbjork
fanip
fanip,
Alltid mysigt med häng hos mormor och vad gott med tacos! 😊 Vacker sommarhimmel på sista bilden med, wow! Och så najs med en ny, fräsh resväska 😃
nouw.com/fanip
tessbjork
tessbjork,
Ja jag älskar tacos! Ja kul med en nu väska, får se när den ska invigas! 😊
nouw.com/tessbjork