Mormortime och vinpimpling

Igår var jag och min mamma och hälsade på mormor i Norje.

Hon är inte så pigg nuförtiden men hon hade stora planer för dagen. Hon ville till Kappahl, Apoteket, Matextra och sen hem till det kungliga dopet började på tv.

Vi gick in på kappahl först. Vi började plocka ihop lite kläder till henne sen provade hon. Hon är en väldigt bestämd kvinna som vet vad hon vill och vissa grejer sa hon nej till direkt. Och hon ville inte ha något utan ärmar för hon tycker att hennes armar "ser så hemska ut". Precis så brukar jag säga om mina armar

Jag tror vi kom därifrån typ 2 timmar senare. Då hade den bestämda kvinnan hittat vad hon sökte efter Hon köpte vita tuffa slitna jeans, en blå topp och en vit kofta.

Efteråt var hon så trött så vi gick in snabbt på apoteket och sedan fick hon vänta i bilen medans jag och mamma gick in på Matextra och handlade till henne. Det tog ett tag för där var så mycket folk så vi missade en del av dopet

Mamma fixade middag bestående av mormors köttbullar medans jag och mormor tittade på dopet och sen åt vi!

Det e sååå gott! Det ska va massa sås

Och en stund efter det så smakade vi det nya marabouchokladet. Det var inte så gott som jag hade förväntat mig, skulle varit mer hallon i det.

Sen var det dags att åka hem! Jag var också trött efter den dagen så jag bara la mig på mattan när jag hem och mös med mina katter.

Och vid 18 var det dags att dra iväg igen och umgås med min häst och en griskompis. Jag och hästen hämtade upp grisen sen drog vi till gallerian och in på systemet. Där köpte vi lite vin, sen gick vi in på coop och köpte ost och kex som vi skulle ha till vinet.

Men vi skulle ju såklart äta middag också så då stack vi till Katrins. Grisen tog en pizza och jag och hästen tog vars en falafeltallrik. Dom åt vi upp hos hästen och pimplade vin till det.

Som dom brudar vi är, (fast grisen är kille) så åt vi sedan vår ost och drack vårt vin och snicksnackade och skvallrade.

Jag drack nog ungefär en flaska vin själv och kände mig inte direkt påverkad när jag gick hem. Men i morse kände jag mig riktigt bakis!

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer