Mors dag på MS Immeln


I söndags när det var mors dag så var hela familjen först hemma hos brorsan och åt lunch, sen var vi ute på en liten båttur med MS IMMELN i sjön Immeln. Det var andra året i rad som de hade en liten morsdagsgrej ihop med Conditori Duvanders, som bakat en hel del till den här trippen.

Mamma hade hintat lite för nån månad sen att hon ville göra detta, så då fick det bli så!

Turen varar ca 2 1/2 timme och går i princip ut på att man ska äta kakor och dricka kaffe/te/läsk/vatten tills man mår dåligt. Eller iaf så mådde vi dåligt efteråt 😂 Man kunde även köpa alkoholhaltiga drycker om man ville det.

Vi hade inte det bästa vädret men det var en trevlig liten tur, vi fick tex höra lite gamla och roliga anekdoter om sjön och båten från en kille som jobbade där.

Dock så måste jag säga att vi nog alla var lite besvikna på kakorna. Det fanns väldigt många sorter att välja på men det var många som var lika varandra och det var tyvärr inte mycket som verkligen var gott på tallriken. Alla i familjen var överens om att vi hellre hade velat ha lite mer klassiska bakverk, typ kanelbulle och nån tårta, vilket iofs kanske är lite tråkigt 😆

Efter våra 2 1/2 timmar på båten så fick alla kvinnor och flickor varsin ros, sen fick vi höra på en tjej som spelade saxofon.

Och när vi skulle gå till våra bilar så kom en andmamma med sina 10 bebisar springandes mot oss, de var inte rädda alls! Och de var så söta 😍

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar