Mycket aktiviteter de senaste dagarna


Idag är det en riktigt varm dag på stranden! Man kokar verkligen! Vi är på Store Bay och det är nån slags segelbåtsrace här. De seglar härifrån och uppför ön en bit och tillbaka igen. Det är kul att det händer lite här! Förra gången vi var här så var det väldigt lugnt.

I förrgår var sista dagen med vår hyrbil så då åkte vi upp till Speyside och åkte glasbottenbåt därifrån till Little Tobago där vi kollade in djungel och djur. Vi snorklade också på vägen tillbaka. Sen åt vi hummer på Jemma's treehouse I Speyside. Det kommer inlägg om allt det sen.

På kvällen hade vi bokat in oss på en tur där man får se bioluminiscens (självlysande plankton). I den turen ingår mat och dryck på No man's land (en liten halvö) innan man beger sig ut i vattnet. Vi hade bestämt oss innan för att inte dricka, vi kände att vi inte pallade. Men sen skickade de runt varsin rumpunch så vi tog en iaf. Och som vanligt med den punchen som the locals blandar så blir man full direkt! Och då menar jag verkligen direkt! Det var iaf riktigt häftigt att simma bland all lysande plankton, men jag hade velat att det skulle synas ännu mer! 😍 De gick tyvärr inte att ta någon bild på det, det var för mörkt.

Igår var vi inte så pigga nån av oss så vi hängde bara hemma vid poolen och sen fick vi veta att där skulle vara sköldpaddor på Turtle beach i Plymouth så vi åkte iväg sent på kvällen och hade tyvärr missat allt när vi kom fram ☹️ Men spåren från de sköldpaddorna som varit där var gigantiska! Jag hoppas verkligen att vi får se en sån stor innan vi åker hem, det är ju säsong nu! 😍

Imorgon har vi bokat in oss på en fulldags jeeptur. Den kommer ta oss på vägar som andra bilar inte kör på. Vi kommer se Argyle waterfall, bada och snorkla vid Pirate's bay och Lovers bay samt ta en snabb titt inom Charlotteville. Det blir nog en riktigt bra dag! 😃


Här får ni lite bilder på djur i vårt neighborhood. Fågeln är vår bästis från förra gången vi var här 😊 Igår såg vi gröna undulater också vid vårt hus men jag hann inte ta bild på dem. Kor, getter och höns springer fritt på gatorna här ibland. Såklart finns här hemlösa katter och hundar också.

Följ mig gärna på instagram eftersom jag uppdaterar mycket mer där än här 👇🏼

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

annahss
annahss,
Haha, gud vad coolt att det springer KOR på gatorna!!! Läskigt också kan jag tycka 😉
nouw.com/annahss
tessbjork
tessbjork,
Haha ja! De var oftast bundna vid vägen och åt gräset där, men inte dessa 😂
nouw.com/tessbjork