Nålen, jobbsamtal och Åhus

I torsdags var jag hos min akupunktör. Jag hade blivit förkyld efter helgen och han såg till att den försvann När jag kom ut därifrån så hade någon ringt. Jag ringde upp honom. Det var en man från ett företag jag sökt jobb hos. Han frågade om jag fortfarande var intresserad. Jag sa ja men berättade att jag sökt en utbildning som jag inte fått svar från än. Han ville ändå träffas och sa att vi kunde avvakta svar från utbildningen efter vi träffats så skulle jag bara höra va mig när jag fått svar. Vi bokade in 15/8 13.00.

Senare var jag, min häst, fårhästen och kompishästen i Åhus och åt på Äspets rökeri. Jag åt rödtunga med svampsås. Jag älskar svamp! Tyvärr var inte maten varm när jag fick den, men det var gott.

När vi lämnade parkeringen kom det ett litet rådjur från skogen. Han var lite rädd och visste inte riktigt var han skulle bli av. Han stod bredvid ett ganska högt stängsel och hoppade till slut över det! Han var så duktig och såg så graciös ut när han gjorde det.

Fårhästen och kompishästen ville ha kulglass så vi åkte till täppet. När dom köpt sina glassar gick vi ner till stranden. Där var såå fint! Helt vindstilla och vattnet såg ut som mjölk med regnbågens färger i. När vi stått där och tittat lite satte vi oss i bilen och åkte runt en stund och tittade på alla fina hus, sen åkte vi hemåt.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer