Naturgott, film och godsaker 

Förra onsdagen var jag och hästen på Naturgott i Bromölla. Världens bästa affär! Och dom bjuder på te och smakprover! Där finns verkligen allt! Bönor, linser, frön, bönpasta, qinoapasta, massa olika mjöl och bakgrejer, kryddor, oliver, te, naturgodis, choklad, osv. Mycket av det är dessutom ekologiskt. Jag vågade inte köpa så mycket för jag var rädd att det skulle bli jättedyrt. Men jag köpte en gigantpåse med solrosfrön, pumpafrön, quinoapasta, vaniljpulver, tahini, macapulver och belgiska 72 procentiga chokladknappar och det blev inte så dyrt. Så nästa gång ska jag köpa mycket mer

När jag kom hem gjorde jag kokos/citron bollar och mina chocolate salty balls till filmkvällen vi skulle ha med grisen dagen efter.
Hästen hade gjort chokladpraliner i 3 olika smaker. En med kokosflakes, en med lakritsrot och en med macadamianötter. Det var gott! Filmen tittade vi knappt på, vi pratade mest så jag kan inte säga om den var bra eller inte. När den var slut tittade vi på 2 avsnitt Family Guy innan hästen och grisen stack hem.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer