Ny telefon


Igår hämtade jag min nya telefon! Den gamla har egentligen varit halvt kass i över ett år, så det var verkligen dags att skaffa en ny. Men jag tycker alltid det är lite svårt att slita sig från sin gamla telefon trots att den är dålig. Det är nog därför jag inte skaffat en ny förrän nu.

Jag har haft Sony i flera år och trivts jättebra med deras telefoner, men jag tyckte det var dags att testa något annat nu. Jag har bara hört bra saker om Samsung S9 så det blev en sån. En blå.

Jag kan däremot inte börja använda den än eftersom jag inte köpt något skal till den. Jag hade nog tappat den direkt om jag börjat använda den utan. Men jag kan verkligen inte bestämma vilket skal jag ska ha 😅 Innan har jag hela tiden tänkt att jag ska ha ett skal från ideal of Sweden, och jag tycker att deras skal är jättefina, men nu är jag faktiskt lite trött på att se dem överallt. Det känns som att alla har deras skal. Jag vill att min telefon ska se lite mer unik ut.

Jag har letat igenom hela Google för att hitta andra fina skal och jag har funnit en hel del. Men nu vet jag faktiskt inte om jag kan välja själv 😆 Jag skulle kanske fixat ihop ett inlägg med alla skal jag velar mellan så kan ni hjälpa mig välja vilket jag ska ha? ☺️


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Snygg! Jag är precis likadan när det kommer till att göra mig av med gamla saker. Fäster mig så vid mina prylar 😜
nouw.com/naatly
tessbjork
tessbjork,
Haha ja de är svårt att släppa taget ibland 😄
nouw.com/tessbjork
louisemellqvist
louisemellqvist,
Så kul med ny telefon, jag skulle verkligen behöva en då jag knappt hör något när jag pratar i den ^^
nouw.com/louisemellqvist
Frulindhamn
Frulindhamn,
Haha jag tycker också det är jobbigt att skiljas från den gamla telefonen. Åh tips på skal, köp från pelacase.com! De är så jäkla snygga och dessutom sjukt miljövänliga då de är helt komposterbara. Awesome ju!
nouw.com/frulindhamn
tessbjork
tessbjork,
Haha ja det är det 😂 Tack för tips, ska kolla in den direkt!
nouw.com/tessbjork
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Den har jag med, så nöjd 😃 Haft den sen april 😃
nouw.com/jenniferofhbg
tessbjork
tessbjork,
Härligt att du är nöjd! Hoppas jag också blir det 😊
nouw.com/tessbjork