Nytt från Rosenserien


Jag har använt Rosenserien till mitt ansikte i ett par år nu och jag är väldigt nöjd med den. Men jag har faktiskt varit utan kräm i över ett halvår (jag fick en olja till mitt ansikte istället av min syster som jag har använt när min kräm varit slut), och för ett par veckor sen tog min ansiktstvätt också slut så jag bestämde mig äntligen för att köpa nytt! Jag är så dålig på att lägga pengar på såna här saker. Nu när jag inte har så mycket pengar så vill jag lägga mina pengar på annat än det här! Men nu kände jag som sagt ändå att det var dags att köpa nytt!

Så jag köpte en face wash. Den har jag aldrig testat innan, jag har bara använt deras cleansing cream. Så det ska bli kul att testa den här.

Deras rose water har jag alltid hemma för den tycker jag är ett måste efter jag tvättat mitt ansikte.

Sen köpte jag deras anti wrinkle rose cream. Det börjar verkligen bli dags att använda en anti rynk kräm tycker jag! Så jag köpte den istället för deras vanliga moisturizer som jag brukar köpa annars.

Och sen köpte jag även en eye cream som jag heller aldrig har testat innan. Men jag hoppas den kan hjälpa lite mot mina mörka ringar och lite sånt.

Jag köpte inte grejerna från Rosenseriens egna hemsida, men jag såg nu när jag var inne på deras sida att dom även har resekit! Det har jag inte sett innan när jag varit där så det måste jag också köpa nån gång så man slipper ta med sig hela flaskor eller hälla över till mindre, det är ju så tråkigt att hålla på med!

Vad använder ni för ansiktsprodukter?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Det gjorde du verkligen så himla rätt i att unaa dig hjärtat! Det är du så otroligt värd!! Puss vännen <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Tack, dom behövdes verkligen! 😊
nouw.com/tessbjork