Nytt jobb och årets första dopp


Hejsan!

Här har det varit tyst i nästan två dygn. Jag kände igår, när jag såg så många klaga på att nouw inte funkade, att jag inte ens ville försöka posta något. Jag ville inte själv bli arg och slösa min energi på det så jag bara sket i att blogga helt enkelt.

Men igår fyllde iallafall Ellen år och det firade vi lite på kvällen. Det kommer ett inlägg om det imorgon.

Vid 10 idag gick jag hemifrån för att åka till Åhus. Jag hade en tid att passa och åkte buss dit, men vi satt fast i kö i 40min pga ett vägarbete så jag blev en kvart sen. Jag skulle dit för att skriva på anställningspapper. Jag har fått jobb på Åhus Beach och ska jobba under beach handbollen i VIP-tältet. Jobbet är bara i 10 dagar men det ska bli skönt att ha något att göra!

I väntan på bussen hem gick jag ner till havet och doppade mina ben. Vi har haft väldigt varmt idag, över 30 grader. Det var varmt i vattnet så jag hade lätt kunnat bada, men hade inga badkläder med mig.

När jag tagit bussen tillbaka till stan gick jag genom Tivoliparken hem och där var så många fina blommor och det luktade så gott!

Jag hann vara hemma i en timme ungefär innan jag sen åkte med Ellen till päronen. Där tog vi årets första dopp och satt och sov i våra solstolar, det var så skönt! Sen åt vi middag innan vi åkte tillbaka till stan och till gallerian för att Ellen skulle ha en grej där, och sen handlade vi även på City Gross.

Nu sitter jag i min schäslong och tittar på tv och försöker få hit Disco för lite mys, men han ignorerar mig bara! 😂 Tänkte fortsätta kvällen med någon serie nu.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Graattis:) Härligt med bad,har precis tagit ett kvällsdopp,så skönt,ha det fint.
nouw.com/juliavnmelin
tessbjork
tessbjork,
Tack! Låter underbart! 😊
nouw.com/tessbjork
minasvarld
minasvarld,
Grattis till jobbet och vilka fina bilder du delar <3
nouw.com/minasvarld
tessbjork
tessbjork,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/tessbjork
amandalarssons
amandalarssons,
Åh stort grattis till nya jobbet! 😃
nouw.com/amandalarssons
tessbjork
tessbjork,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/tessbjork