Nytt serietips!


Serien jag ska tipsa om idag började jag kolla på för ca 2 veckor sen. Jag kan inte säga att det är en serie som jag fastnade för direkt. Jag var lite tveksam i början om jag verkligen skulle fortsätta titta för den är ganska seg i storyn. Men jag ville se vad som skulle hända och fortsatte ändå, och det var värt det! I säsong 2 börjar det hända mer och det är mer spännande. Serien heter Rectify och jag ser den på netflix och just nu finns där 3 säsonger, jag är inne på den nu. Tror det finns totalt 4 säsonger. Även om det fortfarande är lite segt så kan jag inte sluta titta, för serien är verkligen bra!


I serien får vi följa Daniel Holden, som efter 19 år i dödscell släpps fri. Holden dömdes för att ha våldtagit och mördat en ung flicka, men nya DNA-bevis gör att han frikänns och nu måste försöka hitta ett liv i sin lilla hemstad Paulie, Georgia.
Daniel kämpar för att lära sig prata med sin familj, och förstå vilken tid han nu lever i.
Men riktigt fri är han inte. Den lilla staden har dömt honom, och bland annat sheriffen – påmanad av en senator – fortsätter att jobba mot att få honom fälld.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Catarinas
Catarinas,
Låter intressant! 😊
nouw.com/catarinas
Readthis
Readthis,
Kul med tips 😃
nouw.com/readthis
tessbjork
tessbjork,
Ja visst är det 😃
nouw.com/tessbjork
IP: 82.99.3.229