Ofrivillig barnlöshet, ångest och cancer


Jag går, som många av er vet, på kinesisk akupunktur varje vecka. De har verkligen behandlingar för allt och de hjälper! Hudsjukdomar, stress, magproblem, allergi och astma, sömnproblem, migrän, PTSD, skador, ADHD, hjärtproblem, värk, PMS, sköldkörtelproblem m.m.

Det finns även behandlingar som hjälper till vid ofrivillig barnlöshet och IVF, behandlingar som får folk att må bättre under cellgifter och strålning, och behandlingar för ångest och andra känslomässiga problem.

Bor du nära Kristianstad eller Malmö och behöver hjälp med något av ovanstående, eller känner någon som behöver hjälp så tycker jag du ska läsa mer på smallchange.se. Där hittar du massa info om de olika behandlingarna de erbjuder och en blogg där de bland annat beskriver utförligt hur behandlingarna går till vid ofrivillig barnlöshet och IVF.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Vilka bra tips! 😊 Nu ligger en ny tävling ute för att bli denna veckas blogg! Hoppas att du vill vara med 😊 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
Lisa Engelke ,
Intressant. Har aldrig provat akupunktur men är nyfiken. Min mage krånglar ofta så kan vara värt ett försök. Fast bor inte i Malmö 😁 .Ha en fin dag. Vänliga hälsningar www.alltutomlagom.blogspot.se
www.alltutomlagom.blogspot.se