Om mig

Jag bor i en 2a i Kristianstad med mina 2 katter, Disco och Honeybooboo. Enligt kinesiskt horoskop är jag född i träoxens år, men jag är eldtiger, som kommer året efter. Att vara tiger innebär att man lätt blir irriterad på saker, det är jag i ett nötskal! Jag kan bli arg på det mesta faktiskt. Jag tycker att det blivit bättre med åren, men jag blir fortfarande ofta arg :P Tigrar är inga flockdjur och tycker om att vara för sig själva och ha lite space från människor.

Jag har länge undrat varför jag ofta blir så lätt arg, och ibland vill dra mig ifrån folk när jag tycker att det blir för mycket av det sociala. Men nu vet jag att jag är tiger, och det är bara så en tiger är!

En annan av tigerns kännetecken är vetskapen om att man är precis lite bättre än alla andra, därför blir vi så irriterade på folk. Varför är du så trög? Varför gör du saker så fel? Och varför tar det så jävla lång tid?

Största delen av mina dagar spenderar jag med min bättre (läs sämre) hälft och chaufför, min syster, jordhästen Elisif + mina andra få, men noga utvalda vänner.

I am the delightful Paradox. All the world is my stage.

I set new trails ablaze, I seek the unattainable, and try the untried.

I dance to life's music in gay abandon. Come with me on my carousel rides.

See the myriad av colors, the flickering lights. All hail me the unparalleled performer.

I AM THE TIGER

Kontakt: eldtigern@hotmail.com

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer