Om ni undrar


Hej och hallå!

Hoppas ni har en bra fredag. Min har varit betydligt bättre än de senaste dagarna. Fuktigheten är borta och jag kan leva ett normalt liv igen!

Vi har haft sol idag så jag har legat med min vapendragare (Boobie) på balkongen och det var så skönt! Jag svettades inte ens och det var underbart efter allt svettande jag gjort innan i veckan. Jag kände inte för att lyssna på bilar, gräsklippare och fåglar så jag pluggade i mina lurar och lyssnade på min bästa lista på Spotify.När solen försvann runt husknuten blev det ett träningspass, och det här är nog något som passar mig väldigt bra! Ska testa några gånger till så kanske jag berättar vad det är för något sen. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och ha lite nagelfix. Sen ska jag nog poppa dom där popcornen och se den där filmen som jag var för trött för igår.

Om ni undrar var min review på mascarorna från Caia blir av så kan jag tala om för er att jag fortfarande inte har testat dom 😂 Jag har bara förberett med bild på hur mina fransar ser ut med mascaran jag brukar använda för att kunna jämföra. Jag kommer nog inte testa dom i helgen heller men nån gång under nästa vecka blir det definitivt av!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Asså ååå jag smälter av bilden! Såååå söt <3 Hoppas du får en fin fredag, kram fina du! <3
nouw.com/hilma
tessbjork
tessbjork,
Ja visst är hon!
nouw.com/tessbjork
evelinarou
evelinarou,
Vad söt! 😍👏🏻
nouw.com/evelinarou
tessbjork
tessbjork,
Ja det är hon 😻
nouw.com/tessbjork
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Vilken sötnos 😃
nouw.com/jenniferofhbg
tessbjork
tessbjork,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Dööör lite vilken sötnos!! Och hur himla härligt låter det inte?? Längtar btw efter recentionerna. Är så gaaalet nyfiken!! Kram <33
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Ja! 😻 Recension dyker upp på bloggen imorgon 😊
nouw.com/tessbjork
malinkirstine
malinkirstine,
Så mysig kise <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
tessbjork
tessbjork,
Ja hon är gosig 😻
nouw.com/tessbjork