Otto och glassfabriken


Hej på er!

Har ni haft en bra dag? Det har jag iaf!

Som jag nämnde innan idag så har jag varit på stranden med min syster. Det var nice! Lite blåsigt och molnigt emellanåt bara. Det är så skönt att man kan vara ganska länge i vattnet och faktiskt bada den här sommaren! Andra somrar brukar det vara för kallt så det blir oftast bara ett snabbt dopp och sen måste man springa upp och värma sig igen!


Innan vi åkte hem körde vi inom Otto och glassfabriken i Åhus för att köpa glass (såklart). Det var väldigt lång kö, men det är inget ovanligt alls. Det är alltid lång kö! Många smaker var slut, men det fanns iaf några goda kvar. Det blev en strut med chokladdoppad insida, en kula jordgubb och en kula brownie. Jag skulle kanske inte kalla det "en kula", glassen hade många kulor! 😂 Stor som ett hus! Ska komma ihåg till nästa gång att ta en kula och dela den så man ändå får två smaker.


Nu har jag hamnat i sängen. Jag låg och tittade på den fina solnedgången genom fönstret.
Jag tycker dagarna går så fort när man är på stranden! Man hinner ju knappt göra något när man kommit hem innan det börjar bli mörkt. Idag var jag inte hemma förrän runt 20.30 p.g.a glassen.

Nu ska jag iaf ta en välbehövlig dusch och sen ska jag sätta mig och titta på tv eller se något på datorn. Städningen skjuter jag upp till imorgon ☺️


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar