Pitstop på Laxbutiken


Hej på er!

Just nu sitter jag i en bil på väg till Göteborg. Ellen fick en natt på hotell i Göteborg i födelsedagspresent av vår kusin Linda och hennes familj. Och då fick hon bjuda med mig, så det tackar jag för! :D Vi har full bil. Det är jag, Ellen, Linda, hennes man Benn, och deras barn Leo.

Vi hade ett pitstop för en stund sen på Laxbutiken i Heberg. Jag har faktiskt aldrig hört talas om stället innan men det är tydligen väldigt poppis. Dom har både restaurang, butik, glass, och ett ställe för lite efterätter. Jag, Ellen och Linda åt varsin grillad laxfilé med cajunglaze, mangosalsa, limeaioli och rostad sötpotatis. Och grabbarna åt fish & chips, också med lax. Det var faktiskt riktigt gott! Det var jag inte beredd på om jag ska vara ärlig, haha! Trodde det skulle vara lite mer vägkrogsaktigt.

Det var ganska lugnt med folk när vi kom dit men när vi skulle åka vidare så sträckte kön sig hela vägen utanför dörrarna, så det var skönt vi slapp det!

Nu har vi checkat in på hotellet och är på Liseberg. Har precis åkt AtmosFear. Får se hur myclet mer set blir åkt, här är så långa köer. Imorgon åker vi hem igen och då blir det eventuellt Ullared på vägen. Stora folkmassor är inte riktigt min grej så vi får se hur det ska gå, haha!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
det såg gott ut! har aldrig varit där men åkt förbi <3
nouw.com/juliavnmelin
tessbjork
tessbjork,
Ja det var riktigt gott faktiskt 😊
nouw.com/tessbjork
Hilma
Hilma,
Men gud vad kul med Liseberg! Är så himla sugen på att åka dit! 😃 Hoppas ni hittade något fint på Ullared! Kram fina du <33
nouw.com/hilma
tessbjork
tessbjork,
Ja det var kul även om det inte blev så mycket åkt 😊
nouw.com/tessbjork