Precis fått tummarna loss

Visst är han söt? 😍

God förmiddag!

Jag har precis fått tummarna loss och tagit mig ur sängen.

Det blev sent inatt, jag somnade inte förrän efter 3. Jag satt och tittade på gamla bilder som jag hittade på min hårddisk och lost track of time. Väldigt kul var det iaf! Jag har inte sett dem på evigheter. Många knäppa minnen 😄

Sen vaknade jag tidigt idag av ett gallstensanfall 😒 Jag kommer inte ens ihåg när jag hade ett sånt sist, det är väldigt längesen. Det gjorde riktigt ont iaf, men det lugnade ner sig ganska snabbt ändå efter jag tagit en Ipren. Jag somnade om när det lagt sig och vaknade sen klockan 11.

Nu står frukost på schemat och sen vet jag faktiskt inte vad som händer. Jag skulle nog behöva gå och handla lite iaf.

Vad gör ni idag?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Men fy gallstensanfall! Låter inte alls kul, vad beror sånt på? ❤️
nouw.com/hilma
tessbjork
tessbjork,
Nej det är ett helvete, men tur att jag inte har det så ofta 😊 Jag vet faktiskt inte vad man får stenarna av från början. Men jag har iaf gjort skiktröntgen för några år sen och vet att jag då hade en sten i gallan på ca 2 cm. Vet inte om den växt nu eller om den är samma storlek. Om jag äter fet mat eller extra kryddig mat så kan jag få ett anfall. Men det händer alltid på natten/tidig morgon för mig och om jag äter fet mat sent och går och lägger mig ett tag efter. Jag måste nog låta maten smältas lite innan jag lägger mig när jag ätit fet mat.
nouw.com/tessbjork