Precis vad jag behövde


  När man bara ätit frukost och man är sjukt hungrig.

  Så började min kväll igår när jag och systern bestämde oss för att ta oss till stranden.

  Först inom donken för mat. Och vi hamnade i en ganska kort kö, men en väldigt långsam sådan! Det tog en halvtimme i den innan vi fick vår mat! Mitt humör förvandlades från bra, till zombieaktigt med inslag av trötthet och orkeslöshet, till bra igen, till ren och skär ilska! Visst, det var dumt att inte äta mer än frukost på hela dagen, men när man förväntar sig 'snabbmat' och man inte får maten snabbt så är det väl inte konstigt att man tappar humöret?

  Jag ville heller inte ha nån bil framför oss när vi till slut skulle ta oss till stranden. 'Flytta er för f*n, vi måste äta innan vi dör!' T.o.m min gallsten började göra uppror i magen på mig. Den sätter lätt igång när jag är på dåligt humör och känner mig fast och frustrerad.

  Det kändes som en evighet innan vi äntligen var framme. Vattnet var jättefint och lugnt och det var inte en kotte på hela stranden, men flugorna drev mig till vansinne!

  Vi satte oss på en bänk vid ett bord och dukade upp vår mat med utsikt över havet. Det behövdes inte många minuters tittande på det där havet med de lugna vågorna innan mitt humör stabiliserats lite. Och efter maten var jag tillbaka till mig själv igen. Även stenens uppror hade lagt av.

  Vi gick sedan en bit på stranden i den fina rosa solnedgången. Det var precis vad jag behövde!


  Jag har inte ett enda filter eller en enda redigering på bilderna, det såg verkligen ut såhär igår.


  Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

  Gillar